Főoldal > AKTUÁLIS > Topformában: így őrzi alakját az Addams Family egykori gyereksztárja, Christina Ricci!

Topformában: így őrzi alakját az Addams Family egykori gyereksztárja, Christina Ricci!

egészségmértékletességmozgásszínésznőtáplálkozás
0

Írta: and

A színésznő február 12-én ünnepelte 31. születésnapját, ám még talán soha nem volt ilyen remek formában, amit elmondása szerint a rendszeres edzésnek és az egészséges táplálkozásnak köszönhet. Christina étrendjében fő szempont a mértékletesség: mindig megnézi, miből mennyi kerül a tányérjára, illetve, hogy milyen ételeket mikor fogyaszt. Ezen kívül amennyire lehet, kerüli a szénhidrátokat, és csak […]

christinacikk.jpg ()A színésznő február 12-én ünnepelte 31. születésnapját, ám még talán soha nem volt ilyen remek formában, amit elmondása szerint a rendszeres edzésnek és az egészséges táplálkozásnak köszönhet.

Christina étrendjében fő szempont a mértékletesség: mindig megnézi, miből mennyi kerül a tányérjára, illetve, hogy milyen ételeket mikor fogyaszt. Ezen kívül amennyire lehet, kerüli a szénhidrátokat, és csak enyhén sós ételeket választ.

A színésznőnek A lánc (Black Snake Moan) című 2006-os mozi kedvéért néhány kilót fel kellett szednie, amit egyszerűen oldott meg: „magas kalóriatartalmú, főleg cukros ételeket ettem, aminek szinte nem is volt tápértéke” – emlékezett vissza egy interjú során.

A 155 cm magas híresség „civilben” rendszeres mozgással tartja távol magától a pluszkilókat – főként a karjai, lábai és hasizmai formálása fontos számára, amiben személyi edző segíti. Ezen kívül szívesen jár jóga, Pilates és spinning órákra is.

„Régebben sokat kocogtam, de egyszer megsérültem, így manapság inkább a futópadon gyalogolok, vagy a taposógépet választom. Minden nap szükségem van a mozgásra” – árulta el egy interjúban Christina Ricci.

Fotó: Profimedia.hu


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X