Főoldal > AKTUÁLIS > 12 kilótól szabadult meg az aranytorkú énekesnő

12 kilótól szabadult meg az aranytorkú énekesnő

életmódváltásénekesnőfogyókúramozgáspluszkiló
0

Írta: and

  Aretha Franklin jó ideje küzd a pluszkilókkal, amiket saját elmondása szerint is főképp önmagának köszönhet: a soul királynőjeként is emlegetett énekesnő mindennapjaiban ugyanis az egészségtelen étkezési szokások elég kevés mozgással párosultak. A világsztár tavalyi, eddig meglehetősen rejtélyes betegsége és műtétje viszont valószínűleg figyelmeztetésként hatottak, Aretha ugyanis gyökeres életmódváltásba kezdett. Ennek egyik része, hogy visszafogta […]

 

Aretha Franklin jó ideje küzd a pluszkilókkal, amiket saját elmondása szerint is főképp önmagának köszönhet: a soul királynőjeként is emlegetett énekesnő mindennapjaiban ugyanis az egészségtelen étkezési szokások elég kevés mozgással párosultak.

A világsztár tavalyi, eddig meglehetősen rejtélyes betegsége és műtétje viszont valószínűleg figyelmeztetésként hatottak, Aretha ugyanis gyökeres életmódváltásba kezdett. Ennek egyik része, hogy visszafogta a hamburgerfogyasztást, és igyekszik több salátát enni.

Egy interjúban elárulta, hogy az általa szerényen csak Aretha salátának hívott mixbe retek, paradicsom, lilahagyma, olívabogyó, répa, Ranch salátaöntet, reszelt sajt és némi citrom kerül.

aretha2.jpg ()Az énekesnő persze sietve hozzátette, hogy nem egyik napról a másikra állt át hamburgerről salátára, és a gyorséttermi kosztról a mai napig nem mondott le teljesen, mert nagyon szereti. Aretha elmondta azt is, hogy a bőséges ásványvízfogyasztást is lényegesnek tartja, hiszen amellett, hogy a víz segíti a méregtelenítést, a bőr szépségéhez is hozzájárul.

A soul királynője az egészségesebb ételeket rendszeres mozgással kombinálja – orvosi felügyelet mellett, személyi edzője irányításával. Minden héten három alkalommal fél órát tölt a taposógépen. „Ám ha egy negyedik edzést is be tudok iktatni, örömmel teszem” – tette hozzá.

Aretha Franklin számára két nagyon fontos célkitűzés jelenti a motivációt abban, hogy ne adja fel az egészséges étrendet és a mozgást: „szeretném, ha a tavaszi koncertturnémra nőne az erőm és az állóképességem” – mondta a sztár, aki március 25-én lesz 69 éves, és a nagy napra bele szeretne fogyni 44-46-os ruháiba.

Fotó: Profimedia.hu


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X