Főoldal > AKTUÁLIS > Anorexiás? Íme az igazság: ettől olyan vékony a Pletykafészek sztárja!

Anorexiás? Íme az igazság: ettől olyan vékony a Pletykafészek sztárja!

anorexiaétrendmozgáspletykasoványság
0

Írta: and

Bár még 18 éves sincs, Taylor Momsenről máris számos elképesztő pletyka jelent meg a médiában. A fiatal színésznőről azt beszélik, hogy anorexiás, tehát vékonyságát koplalással őrzi, ám ez Taylor szerint hazugság. A Pletykafészek című sorozat Jenny-je több interjúban is elmondta, hogy soványságáért a gének felelősek, ugyanis a mamája is nagyon vékony. És bár rendesen eszik, […]

Bár még 18 éves sincs, Taylor Momsenről máris számos elképesztő pletyka jelent meg a médiában. A fiatal színésznőről azt beszélik, hogy anorexiás, tehát vékonyságát koplalással őrzi, ám ez Taylor szerint hazugság.

A Pletykafészek című sorozat Jenny-je több interjúban is elmondta, hogy soványságáért a gének felelősek, ugyanis a mamája is nagyon vékony. És bár rendesen eszik, nehezen rakódnak fel rá a kilók: egy külföldi internetes oldal szerint 173 cm-es magasságához testsúlya alig 50 kg, ami már-már aggodalomra adhat okot. 

„Egy éven át vegetáriánus voltam, de ezután újra elkezdtem halat enni, és olykor csirkehúst is fogyasztok a szervezetem számára szükséges proteinbevitel miatt – mondta a fiatal híresség, majd hozzátette – vörös húst egyáltalán nem eszem.”

momsencikk.jpg ()A 173 cm magas színésznő legszívesebben zöldségeket és gyümölcsöket fogyaszt – utóbbinak elmondása szerint praktikus okai is vannak: ha sokat utazik, egyszerűen felkap néhány gyümölcsöt, esetleg almát és egy kis mogyoróvajat, amit út közben, vagy akár a forgatási szünetekben is el tud majszolni.

„Amikor viszont a repülőtéren vagyok, mindig egészségtelen ételekkel tömöm magam, mert ott nem túl nagy a választék” – mondta Taylor. További érdekesség, hogy a sztár zsenge kora ellenére imádja a kávét: minden reggel cukorral és tejjel fogyasztja, majd körülbelül egy órára van szüksége, hogy összeszedje magát és útra kész legyen.

Taylor számára korábban a táncórák jelentették a rendszeres mozgást, ma viszont már inkább az edzőteremben sportol: súlyzós gyakorlatok, guggolás és kitörés mellett a taposógépet is rendszeresen használja.

Ám a 17 éves színésznő is könnyen feladná az edzést, ha nem lenne motivációja: „magamon hagyom a karkötőimet és a sminkem, valamint az edzőteremben is csinos ruhákat hordok. Így érzem jól magam, és ha ez nem így volna, képtelen lennék megőrizni a motivációmat” – mondta Taylor Momsen.

Fotó: Profimedia.hu


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X