Főoldal > AKTUÁLIS > Bombaformában: így őrzi mesés alakját a 38 éves sorozatsztár!

Bombaformában: így őrzi mesés alakját a 38 éves sorozatsztár!

diétamértékletességmozgástánc
0

Írta: and

Ahogyan a Modern Family című sorozat meghódította a kritikusokat, úgy ejtette ámulatba közönségét a gyönyörű Sophia Vergara. A kolumbiai születésű színésznő nemcsak a sorozatban megformált szókimondó és dögös karakterének köszönheti népszerűségét, hanem elképesztő alakjának is. Pedig a kolumbiai származású szépség saját bevallása szerint ki nem állhatja az edzőtermeket. „Nem szeretek edzeni, rossz kedvem lesz tőle. […]

Ahogyan a Modern Family című sorozat meghódította a kritikusokat, úgy ejtette ámulatba közönségét a gyönyörű Sophia Vergara. A kolumbiai születésű színésznő nemcsak a sorozatban megformált szókimondó és dögös karakterének köszönheti népszerűségét, hanem elképesztő alakjának is.

Pedig a kolumbiai származású sophiacikk.jpg ()szépség saját bevallása szerint ki nem állhatja az edzőtermeket. „Nem szeretek edzeni, rossz kedvem lesz tőle. Ezzel szemben imádok latin zenére táncolni: van egy tánctanárom, aki heti háromszor egy órát táncol velem” – nyilatkozta a színésznő egy külföldi magazinnak. Majd hozzátette: a mozgással nemcsak saját testének, hanem a show-nak is tartozik. „Hogy nézne ki a karakterem, Gloria lapos fenékkel?” – mondta.

A 38 éves Sophia diétájában fontos szerepet kap a mértékletesség. A színésznő nem eszik vörös húst, desszertet viszont igen. „Amikor Miamiba költöztem, nem ízlett a hús. Így nem ettem vörös húst, és ennek már 16 éve. A desszertekkel viszont gondban vagyok: úgy érzem, az étkezésnek nincs vége, míg nem ettem egy kis édességet” – árulta el.

A színésznő egyébként ma már elégedett a testével. És bár 13 évesen még szívesen vállalkozott volna mellplasztikára, mert túl nagynak találta a melleit, ma már eszébe sem jut a szike, vagy épp a botox után vágyakozni.

„Már nem szeretnék tovább öregedni. De ha összehasonlítok egy olyan nőt, akin látszik az idő múlása olyasvalakivel, aki őrülten harcol ez ellen, nekem az első tetszik jobban. Ezzel szemben imádom a kozmetikai termékeket. Ha azt mondanátok, hogy a cement eltünteti a szem alatti karikákat, én azt is kipróbálnám!” – nyilatkozta Sophia Vergara.

Fotó: Profimedia.hu


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X