Főoldal > AKTUÁLIS > Így fogyott 10 kilót a Fekete hattyú sztárja!

Így fogyott 10 kilót a Fekete hattyú sztárja!

étrendfogyókúramozgásszínésznő
0

Írta: and

Mindig megdöbbenünk, ha arról olvasunk a lapokban, hogy egy amúgy is nagyon vékony színésznő tovább fogyott egy-egy szerep kedvéért. Így történt ez Mila Kunis-szal is: a csinos sztár 10 kilót adott le a Fekete hattyú című sikerfilmre készülve. Az ukrán származású szépség szigorú diétát és talán még annál is keményebb edzéstervet követve szabadult meg a […]

Mindig megdöbbenünk, ha arról olvasunk a lapokban, hogy egy amúgy is nagyon vékony színésznő tovább fogyott egy-egy szerep kedvéért. Így történt ez Mila Kunis-szal is: a csinos sztár 10 kilót adott le a Fekete hattyú című sikerfilmre készülve.

Az ukrán származású szépség szigorú diétát és talán még annál is keményebb edzéstervet követve szabadult meg a kilóktól. „Miután megkaptam a szerepet, felkerestem egy balett oktatót, akivel a hét minden napján 5 órán át gyakoroltunk” – mondta a 27 éves színésznő.

Ami pedig a diétát illeti, Mila csaknem fél éven át legfeljebb 1200 kalóriát fogyaszthatott naponta. Ez jóval kevesebb, mint az általában ajánlott 1800-2000 kalória, így nem is csoda, ha a színésznő folyton arról panaszkodott, hogy nagyon éhes és kimerült.

Az alig 160 cm magas Mila egyébként nagyon szeret enni. Ám amellett, hogy fontosnak tartja az egészséges táplálkozást, kalandvágyó természete miatt nem fél megkóstolni a legkülönösebb ételeket sem.

milacikk.jpg ()„Egyszer mindent ki szeretnék próbálni: krokodilt, békát, nyulat… Korea az a hely a világon, ahol szerintem senki nem akarja tudni, hogy tulajdonképpen milyen húst is eszik” – mesélte nevetve egy interjú során.

Emellett a rendszeres mozgás is Mila életének része: szívesen teniszezik vagy úszik, de az extrém sportokat is imádja, például nagyon szeret jet skizni. Ezen kívül is mindenben benne van, főleg, ha gyerekkori barátaival lehet.

„Néha nem vágyom másra, csak arra, hogy velük tölthessek egy kis időt. A kikapcsolódás legszuperebb módja, ha a medencénél koktélozgatva, vagy a kutyáimmal a fűben heverészve töltjük az időt” – mondta a gyönyörű színésznő.

Fotó: Profimedia.hu


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X