Főoldal > AKTUÁLIS > Így marad csinos és fitt a szupermodell, Linda Evangelista!

Így marad csinos és fitt a szupermodell, Linda Evangelista!

étrendmértékletességmodellmozgás
0

Írta: and

Ki ne emlékezne a kilencvenes évek topmodelljeire, például Claudia Schifferre, Naomi Campbellre vagy Linda Evangelistára? A kanadai és olasz gyökerekkel rendelkező Lindát legendás mondata tette mentalitásában is topmodellé. „Tízezer dollárnál kevesebbért ki sem kelek az ágyból” – mondta. Ám néhány évvel később hozzátette: manapság már inkább azért kel fel minden reggel, hogy másoknak segíthessen. Linda […]

Ki ne emlékezne a kilencvenes évek topmodelljeire, például Claudia Schifferre, Naomi Campbellre vagy Linda Evangelistára? A kanadai és olasz gyökerekkel rendelkező Lindát legendás mondata tette mentalitásában is topmodellé. „Tízezer dollárnál kevesebbért ki sem kelek az ágyból” – mondta. Ám néhány évvel később hozzátette: manapság már inkább azért kel fel minden reggel, hogy másoknak segíthessen.

Linda többek közt az AIDS és a HIV vírus terjedése lindacikk.jpg ()ellen emelte fel többször a hangját, a kilók ellen viszont már elsősorban nem azért küzd, hogy könnyebben beleférjen egy-egy ruhába, hanem azért, mert az egészsége rendkívül fontos számára.

A gyönyörű modell étrendjében sok zöldség és gyümölcs szerepel. Gyakran fogyaszt például babot, brokkolit, szóját, spenótot, paradicsomot, fekete áfonyát, narancsot, joghurtot, lazacot és pulykahúst, valamint fekete- vagy zöld teát. Emellett igyekszik minél több zöld színű, leveles zöldséget enni.

„Nem diétázom. A hangsúly a sok kis adag ételen, a mértékletességen és a rendszeres mozgáson van” – mondta a 45 éves modell. Majd hozzátette, hogy az öregedés ellen sem az újabb és újabb plasztikai műtétekkel, hanem az egészséges életmód követésével próbál küzdeni.

Ami pedig a mozgást illeti, Linda minden nap 90 percet edz David Kirsch személyi edző utasításai szerint. A modell guggolást, kitörést és kis súlyokkal végzett súlyzós gyakorlatot csinál, és minden feladatot sokszor ismétel. Így fordulhat elő, hogy 45 évesen, egy 4 éves kisfiú anyukájaként is igazi bombázó!  

Fotó: Profimedia.hu


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X