Főoldal > AKTUÁLIS > Így őrzi alakját a világ első szupermodellje!

Így őrzi alakját a világ első szupermodellje!

életmódétkezésmozgásplasztika
0

Írta: and

Ha te is nézted a Topmodell leszek! című műsort, biztosan emlékszel a zsűriből Janice Dickinsonra, akit rendszeresen a világ első szupermodelljeként mutattak be. A viharos magánéletéről és szókimondó természetéről is ismert Janice láthatóan nem törődik bele abba, hogy felette is eljárt az idő, így 55 éves korára a plasztikai műtétek egyik leglelkesebb híve lett a […]

janicecikk.jpg ()Ha te is nézted a Topmodell leszek! című műsort, biztosan emlékszel a zsűriből Janice Dickinsonra, akit rendszeresen a világ első szupermodelljeként mutattak be. A viharos magánéletéről és szókimondó természetéről is ismert Janice láthatóan nem törődik bele abba, hogy felette is eljárt az idő, így 55 éves korára a plasztikai műtétek egyik leglelkesebb híve lett a sztárvilágban.

A híresség 32 évesen kezdett plasztikáztatni, és félévente beadatja arcába a hiú sztárok kedvenc ránctalanító injekcióját, a Botoxot. „Nincs olyan, hogy túl sok! Bármi legyen is az, amitől valaki jobban érzi magát, én támogatom” – vallja a szupermodell.

Az 55 éves híresség nemcsak a plasztikák kapcsán ilyen lelkes, hanem az egészséges életmód is nagyon fontos számára. Többnyire bio élelmiszereket fogyaszt, és kemény edzéseknek veti alá magát.

„Imádom a testem – ez már megszállottság nálam. Biztosnak kell lennem abban, hogy eleget mozgok, és hogy a tányéromra bioélelmiszerek kerülnek. Relaxálok, meditálok, és minden nap 80 percet jógázom. Ezen kívül szívesen indulok túrázni is” – árulta el egy interjúban a híresség.

Az 55 éves Janice a bio zöldségek és gyümölcsök mellett az asztalára kerülő húsokat tekintve is válogatós: csak csirke, pulyka és hal szerepelhet a menüjében, amit ebédre és vacsorára fogyaszt el.

Fotó: Profimedia.hu


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X