Főoldal > AKTUÁLIS > Kustánczi Lia legyőzte súlyos betegségét

Kustánczi Lia legyőzte súlyos betegségét

betegségcukorérzékenyéletmódváltáslisztérzékeny
0

Írta:

Sokan a pár évvel ezelőtti pajzsmirigy probléma kiújulására gyanakodtak. Egy vérvizsgálatnál azonban kiderült, hogy enyhén liszt- és cukor érzékeny, ez okozza a kellemetlen panaszait. Kustánczi Lia miután megtudta betegségét, rögvest életmódváltásba kezdett. A gyönyörű modell megtanult egészségesen főzni, mert az élet erre kényszerítette. Mindig is nagyon figyelt a táplálkozására, hiszen ezt a modellszakma is megkövetelte […]

Sokan a pár évvel ezelőtti pajzsmirigy probléma kiújulására gyanakodtak. Egy vérvizsgálatnál azonban kiderült, hogy enyhén liszt- és cukor érzékeny, ez okozza a kellemetlen panaszait.

Kustánczi Lia miután megtudta betegségét, rögvest életmódváltásba kezdett. A gyönyörű modell megtanult egészségesen főzni, mert az élet erre kényszerítette. Mindig is nagyon figyelt a táplálkozására, hiszen ezt a modellszakma is megkövetelte tőle. Az elmúlt pár hónapban tökéletesre fejlesztette főzőtudományát, aminek barátai is nagyon örülnek. Nagyon fontos neki, hogy nemcsak egészséges, hanem finom falatok kerüljenek az asztalra. Nem akart lemondani a már megszokott, kedvenc ételeiről és az édes ízről sem, így ma már csak a Prime Sweet termékeit használja sütéskor-főzéskor. A termékcsalád 100 százalékban természetes anyagokból készül és ez mindennél fontosabb Liának. Miután ezek a termékek teljesen kalória- és energiamentesek, így Lia tökéletes alakja sincs veszélyben egy- egy nagyobb adag finomság elfogyasztásakor.

„Hónapokon keresztül éreztem, hogy van valami súlyos bajom, de senki sem tudta megmondani, hogy pontosan mi. Állandó hasgörcsök és fejfájás és rosszullét kínzott, és a testsúlyom is állandóan ingadozott. Hiába jártam ugyanúgy edzeni és figyeltem arra, hogy ne egyek zsíros ételeket, a helyzet nem javult. Az orvosom csináltatott egy vérvizsgálatot, ahol kiderült, hogy cukor- és lisztérzékeny vagyok! Tudtam, hogy ezen csak drasztikus életmódváltás segíthet, így kiiktattam minden lisztet és cukrot az életemből! Ma már jól vagyok és még a kedvenc ételeimről sem kell lemondanom”! – mesélte Kustánczi Lia örömmel.

Lia annyira megszerette a kedvenc cukor helyettesítőjét, hogy ma már ki sem megy az utcára nélküle, a táskájában mindig tart magánál egy kisebb adagot.

Forrás: Sunhill Média 


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X