Főoldal > AKTUÁLIS > Mi történt? Egyre soványabb LeAnn Rimes!

Mi történt? Egyre soványabb LeAnn Rimes!

edzésegészségénekesnőétkezéssovány
0

Írta: and

Minden nő – kortól és testsúlytól függetlenül – azt szeretné, ha az esküvőjén ő lenne a legcsinosabb. Nincs ezzel másként az ismert énekesnő, LeAnn Rimes sem, aki a pletykák szerint hamarosan hozzámegy a Sunset Beach, a Harmadik műszak és a Miami helyszínelők 37 éves sztárjához, Eddie Cibrianhez. Az időpont külföldi lapok szerint már valószínűleg ki […]

Minden nő – kortól és testsúlytól függetlenül – azt szeretné, ha az esküvőjén ő lenne a legcsinosabb. Nincs ezzel másként az ismert énekesnő, LeAnn Rimes sem, aki a pletykák szerint hamarosan hozzámegy a Sunset Beach, a Harmadik műszak és a Miami helyszínelők 37 éves sztárjához, Eddie Cibrianhez.

Az időpont külföldi lapok szerint már valószínűleg ki van tűzve, ugyanis LeAnn elképesztően lefogyott az utóbbi hetekben. Ennek egyesek szerint az lehet az oka, hogy nem eszik eleget, ellenben a kimerültség határáig sportol, mások szerint viszont egyszerűen az esküvő előtti tennivalók és a stressz miatt olvadhatnak le róla a kilók. Így a 165 cm magas énekesnő már alig lehet több 45 kilónál.

leanncikk.jpg ()Az igazságot persze csak maga az énekesnő tudja, aki korábban azt nyilatkozta, hogy a soványságnál sokkal fontosabb számára fittségének megőrzése. „Ezrek nézik a fellépéseimet, és a színpadon nem lehetek sem túl sovány, sem duci, egyszerűen csak fittnek kell maradnom” – mondta.

A 28 éves sztár ezért mindig is odafigyelt arra, hogy egészségesen étkezzen. LeAnn egy külföldi oldal értesülései szerint a GI-diétát követi, vagyis főleg alacsony glikémiás indexű ételek kerülnek a tányérjára. Az énekesnő így sok friss zöldséget és gyümölcsöt, valamint teljes kiőrlésű gabonaféléket fogyaszt, melyek nem emelik meg hirtelen a vércukorszintet.

Emellett arra is rászoktatta magát, hogy a kalóriadúsabb ételeket egészségesebb alternatívákkal helyettesítse. A csirkét például ma már nem süti, hanem grillezi, kedvenc sajtos szendvicsébe pedig cheddar sajtot tesz, aminek alacsonyabb a zsírtartalma.

LeAnn az edzéseket sem hanyagolja el: személyi edzőjével, Daon Johnsonnal hetente több alkalommal 50 percen át végez súlyemelő gyakorlatokat. Emellett nagyon szeret jógázni, és ha csak ideje engedi, fut vagy nagyokat sétál a kutyáival is.

Fotó: Profimedia.hu


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X