Főoldal > AKTUÁLIS > 7, 5 kilót fogyott Tolvai Renáta!

7, 5 kilót fogyott Tolvai Renáta!

diétaénekesnőfogyókúrazsírégetés
0

Írta:

Az idei tavaszt minden eddiginél kirobbanóbb formában várja, nem is beszélve arról, hogy közeledik a strandszezon, és fogyásának köszönhetően a vízpart mellett is magabiztosan vállalhatja majd csinos alakját. Bevallása szerint, minden idők legkíméletesebb fogyókúrás időszakán van túl Tolvai Renáta, a Megasztár 5 győztese. Néhány hete még maga sem hitte, hogy képes lesz két ruhaméretet fogyni […]

tolvairenielotte.jpg ()Az idei tavaszt minden eddiginél kirobbanóbb formában várja, nem is beszélve arról, hogy közeledik a strandszezon, és fogyásának köszönhetően a vízpart mellett is magabiztosan vállalhatja majd csinos alakját.

tolvaireniutana.jpg ()Bevallása szerint, minden idők legkíméletesebb fogyókúrás időszakán van túl Tolvai Renáta, a Megasztár 5 győztese. Néhány hete még maga sem hitte, hogy képes lesz két ruhaméretet fogyni mindössze 4 hét alatt. Ráadásul a Zsírégető Klubnak köszönhetően még kedvenc ételeiről sem kellett lemondania. Mint mondja, a Nagyváradon élő szülei eleinte aggodalommal fogadták fogyókúrája hírét, mert attól féltek, hogy Renáta koplalással akar a felesleges kilóktól megszabadulni. Később azonban megnyugodtak, mert látták, hogy lányuk egészségesen táplálkozik.

„Nagyon látványos változáson mentem keresztül az elmúlt 4 hét alatt, amelyet a környezetem is elismer. Szüleim mellett párom, Kállay-Saunder András is nagyon elégedett, az utóbbi időben több bókot kapok tőle, mint eddig valaha” – árulta el mosolyogva a csinos énekesnő, aki ráadásul amellett, hogy vonzóbbnak érzi magát kedvenc ruháiban, a Zsírégető diétának köszönhetően még a komoly fizikai erőnlétet és az óriási állóképességet megkövetelő koncertezést is sokkal jobban bírja, mint korábban.


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X