Főoldal > AKTUÁLIS > Így fogyott le a szülés után Orlando Bloom gyönyörű felesége!

Így fogyott le a szülés után Orlando Bloom gyönyörű felesége!

egészségfogyókúrasportszülésvércsoport-diéta
0

Írta: and

Miranda Kerr alakján egyáltalán nem látszik meg, hogy januárban adott életet első gyermekének, ugyanis Orlando Bloom gyönyörű felesége gyorsan megszabadult a terhessége alatt felszedett pluszkilóktól. A Victoria’s Secret ausztrál modellje egyrészt a vércsoport-diétával fogyott: mivel A-s a vércsoportja, kerülte a húsféléket, melyeket elmondása szerint egyébként is ritkán fogyaszt, viszont friss bio zöldségekből és gyümölcsökből bátran […]

Miranda Kerr alakján egyáltalán nem látszik meg, hogy januárban adott életet első gyermekének, ugyanis Orlando Bloom gyönyörű felesége gyorsan megszabadult a terhessége alatt felszedett pluszkilóktól.

mirandacikk.jpg ()A Victoria’s Secret ausztrál modellje egyrészt a vércsoport-diétával fogyott: mivel A-s a vércsoportja, kerülte a húsféléket, melyeket elmondása szerint egyébként is ritkán fogyaszt, viszont friss bio zöldségekből és gyümölcsökből bátran fogyaszthatott.

„Ha csak tehetem, elsősorban bio élelmiszereket eszem. Nagyon egészségesen étkezem, hiszen így sokkal több az energiám” – árulta el egy korábbi interjújában a 28 éves Miranda, akinek gyakran kerül spenót, brokkoli vagy avokádó a tányérjára, de néha nem tud ellenállni kedvencének, a sültkrumplinak sem.

A szülés után viszont bűnös élvezetek helyett valami egész más került  a 175 cm magas modell étrendjébe: a kókuszolaj, amit valóságos csodaszernek tart. „Minden nap négy evőkanál kókuszolajat fogyasztok – salátákon, az ételekbe főzve, vagy a zöldteámban elkeverve. Egy napot sem bírnék ki nélküle. Nemcsak fogyaszt, hanem a hajra és a bőrre is nagyon jó hatással van” – árulta el.

Miranda életének a rendszeres sport is része: szívesen jár jógázni vagy Pilates órákra, emellett súlyzós gyakorlatokat is végez. „Ha pedig szállodában töltök némi időt, a konditeremben a lépcsőzőgépet választom” – mondta Miranda Kerr.

Fotó: Profimedia.hu

Érd el te is hatékonyabban a célodat, és felejtsd el derekadra tekert strandtörülközőt!


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X