Főoldal > AKTUÁLIS > Egészséges és fitt: így őrzi alakját Harcsa Veronika!

Egészséges és fitt: így őrzi alakját Harcsa Veronika!

életformaénekesnőétrendmozgásvegetáriánus
0

Írta: and

Ahogyan a jazzben is hamar rátalált a leginkább hozzáillő zenei stílusra, úgy a diétákkal sem kísérletezik: Harcsa Veronika lassan 10 éve vegetáriánus. A csinos énekesnő anno önértékelési problémái miatt próbálta ki ezt az étrendet, ami mára az élete részévé vált. “18-19 éves koromban étkezési zavaraim voltak, nem voltam elégedett a testemmel, így viszonylag sokat fogytam. […]

Ahogyan a jazzben is hamar rátalált a leginkább hozzáillő zenei stílusra, úgy a diétákkal sem kísérletezik: Harcsa Veronika lassan 10 éve vegetáriánus. A csinos énekesnő anno önértékelési problémái miatt próbálta ki ezt az étrendet, ami mára az élete részévé vált.

“18-19 éves koromban étkezési zavaraim voltak, nem voltam elégedett a testemmel, így viszonylag sokat fogytam. Abban az időszakban sem fizikailag, sem lelkileg nem voltam egészséges. Ekkor próbáltam ki a vegetarianizmust, ami annyira természetesnek tűnt, hogy mára életformává vált számomra – nagyon élvezem. A többi diétát szerencsére rég elfelejtettem” – mondta Veronika a Wellness Cafe-nak.

harcsacikk.jpg ()Majd hozzátette: a húst egyáltalán nem is kívánja. Afelől pedig nincs semmi kétsége, hogy a szervezete megkap minden olyan vitamint és ásványi anyagot, amire szüksége van. „Ma már nemcsak remek ételeket üthetünk össze otthon hús nélkül, hanem akár az internetről is rendelhetünk. Tehát úgy gondolom, minden adott ahhoz, hogy valaki vegetáriánusként is kiegyensúlyozottan éljen” – véli Veronika. 

A bájos dzsesszénekesnő ma már nagyon szeret enni, és keresi a finom ételeket. „De a jó ízek élvezetéhez nálam az a tudat is hozzátartozik, hogy egészséges ételeket eszem” – tette hozzá Veronika, aki a hús mellett a gyorséttermi kosztot is kerüli.

Ami pedig a mozgást illeti, a csinos énekesnő a hétköznapokon, illetve a fellépéseken is aktív. „A koncertezés is karbantart, hiszen ez rendesen kiveszi az ember erejét. Másrészt jógázom, ami nemcsak a testnek, hanem a léleknek is jót tesz. Emellett futni járok még, és ha az idő engedi, biciklizem is” – árulta el Harcsa Veronika.

Fotó: Glódi Balázs


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X