Főoldal > AKTUÁLIS > Így őrzi mesés alakját a világ legszebb nője!

Így őrzi mesés alakját a világ legszebb nője!

edzésegészségétrendmértéktartás
0

Írta: and

Jennifer Lopez igazán nem panaszkodhat. Hivatásában talán sikeresebb, mint valaha, ugyanis nemcsak az American Idol elnevezésű tehetségkutató műsorban lett zsűritag, hanem májusban Love? címmel új albumot is kiad. Emellett férjével, Marc Anthony-val nagy boldogságban nevelgetik ikreiket, és az énekesnőt most a People magazin a világ legszebb nőjének is megválasztotta. A 41 éves híresség sokat tesz […]

Jennifer Lopez igazán nem panaszkodhat. Hivatásában talán sikeresebb, mint valaha, ugyanis nemcsak az American Idol elnevezésű tehetségkutató műsorban lett zsűritag, hanem májusban Love? címmel új albumot is kiad. Emellett férjével, Marc Anthony-val nagy boldogságban nevelgetik ikreiket, és az énekesnőt most a People magazin a világ legszebb nőjének is megválasztotta.

jlocikk.jpg ()A 41 éves híresség sokat tesz irigylésre méltó külsejéért: eszébe sem jut például az, hogy testét gyorsdiétákkal sanyargassa. „Nagyon szeretem az ételeket, de mértéket kell tartanom, és a rendszeres edzést is lényegesnek tartom. Nem iszom alkoholt, nem dohányzom, és drogokat sem használok – mondta nevetve egy interjú során, majd hozzátette – egyszerűen szeretek ilyen aktív életet élni.”

J. Lo étrendje napi 1200-1400 kalória elfogyasztását engedélyezi számára, ennek értelmében bátran fogyaszthat friss gyümölcsöket, zöldségeket, mogyoróféléket, sovány húsokat és hasznos zsírokat.

Emellett minden nap legalább 8 pohár vizet iszik, és egy interjúban azt is elárulta, hogy a gyorséttermi kosztot sem tagadja meg magától, ha épp azt kívánja meg. „Ezzel együtt szinte soha nem eszem desszertet, és nagyon figyelek arra, hogy ne egyem túl magam” – tette hozzá.

Az énekesnő életében a mozgás mindig is fontos szerepet játszott: 5 évesen kezdett tornázni, amit később tenisszel és fitnesszel egészített ki. Jennifer immár csaknem tíz éve dolgozik együtt Gunnar Peterson személyi edzővel, aki szerint a híresség ugyanúgy belead apait-anyait a konditeremben, ahogyan a forgatásokon, vagy a színpadon teszi.

J. Lo hetente többször 60-90 percet tölt a konditeremben, ahol táncol, illetve kardio- és súlyemelő gyakorlatokat végez. Emellett heti 2-3 alkalommal jógázik, ami nemcsak a testének, hanem a lelkének is nagyon jót tesz.  

Fotó: Profimedia.hu

Érd el te is hatékonyabban a célodat, és felejtsd el derekadra tekert strandtörülközőt!


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X