Főoldal > AKTUÁLIS > Nem diétázik a Szex és New York 45 éves bombázója!

Nem diétázik a Szex és New York 45 éves bombázója!

egészségétkezésfittségsport
0

Írta: and

A legtöbb színésznő időről időre kísérletezik fogyókúrákkal, Kristin Daviesnek viszont eszébe sem jut ilyesmi: a Szex és New York sorozat és filmek 45 éves sztárja számára sokkal inkább egészségének és fittségének megőrzése a cél. Ennek érdekében lelkesen sportol: míg a filmben várandósan, nagy pocakkal is futott, a valóságban bokasérülései miatt inkább pilates- és jógaórákra jár, […]

A legtöbb színésznő időről időre kísérletezik fogyókúrákkal, Kristin Daviesnek viszont eszébe sem jut ilyesmi: a Szex és New York sorozat és filmek 45 éves sztárja számára sokkal inkább egészségének és fittségének megőrzése a cél.

kristincikk.jpg ()Ennek érdekében lelkesen sportol: míg a filmben várandósan, nagy pocakkal is futott, a valóságban bokasérülései miatt inkább pilates- és jógaórákra jár, ellipszistréneren edz, vagy túrázni indul – olykor kutyáival együtt.

„Sosem leszek a legvékonyabb színésznő Hollywoodban, de igazság szerint nem is szeretnék az lenni. Ha békében élsz önmagaddal és a testeddel, automatikusan sokkal magabiztosabb leszel – mondta a híresség.

Ami pedig az étkezést illeti, a 168 cm magas színésznő soha nem fosztja meg önmagát azoktól az ételektől, amiket megkíván, viszont a mértéket mindig betartja. Ez nem is esik nehezére, mivel három óránként elfogyaszt egy-egy kis adagnyi ételt.

Kristin főleg zöldségeket, salátákat, csirkét és lazacot eszik, de a jégkrém és az M&Ms sem tiltólistás élelmiszerek nála. Emellett imád sütni, bár főleg csak különleges alkalmakra készít süteményeket, és a csokoládét is nagyon szereti: „az élet túl rövid, hogy csoki nélkül éljük le!” – mondta Kristin Davies.

Fotó: Profimedia.hu


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X