Főoldal > AKTUÁLIS > Babát vár Katie Holmes?

Babát vár Katie Holmes?

étkezéspocaksportszínésznő
0

Írta: and

Már április végén szemet szúrt a fotósoknak, hogy Katie Holmes mellei kicsit jobban domborodnak, mint általában, és mintha a színésznő takargatná a pocakját is, de csak május elején jelentek meg róla olyan fotók, melyek alapján beindult a pletykagépezet.  Sokan arról kezdtek suttogni, hogy Tom Cruise legnagyobb vágya végre valóra válik, és a szép Katie egy […]

Már április végén szemet szúrt a fotósoknak, hogy Katie Holmes mellei kicsit jobban domborodnak, mint általában, és mintha a színésznő takargatná a pocakját is, de csak május elején jelentek meg róla olyan fotók, melyek alapján beindult a pletykagépezet. 

Sokan arról kezdtek suttogni, hogy Tom Cruise legnagyobb vágya végre valóra válik, és a szép Katie egy öcsikét szül bájos kislányuknak, Surinak. A 32 éves színésznő viszont nem sokkal ezután tagadta, hogy babát várna.

Így a Wellness Cafe szerint az a valószínűbb, hogy Katie egy kicsivel több kényeztetést engedélyezett magának, mint általában: a színésznő kedvenc finomságai közé tartozik a vaníliás tej, a vajas popcorn, a hagymakarikák és a tortilla is.

A 175 cm magas színésznő elmondása szerint nem diétázik, inkább a kiegyensúlyozott étkezésre igyekszik figyelni. Emellett szerencsés alkatnak vallja magát, akiről egy-egy filmre vagy színdarabra való felkészülés során maguktól leolvadnak a kilók.

Külföldi források szerint viszont a színésznő a dietetikusok által nem igazán ajánlott negatív kalóriás diéta követője, melynek lényege, hogy bizonyos ételek megemésztése több kalóriát éget el, mint amennyit az adott étel tartalmaz. Mint arról korábban a Wellness magazin és a Wellness Cafe is beszámolt, Katie asszisztensét többen látták, amint a Celsius nevű, negatív kalóriás italt vitte a sztár után.

A csinos Katie viszont azt mondja, ő inkább sportol diétázás helyett. A 32 éves sztár mindig is sportos életet élt: a futás például gyerekkora óta szenvedélye, 2007-ben pedig lefutotta a New York maratont is.

Szabadidejében kreativitását szereti fejleszteni: szívesen fest, emellett édesanyja megtanította varrni. Katie életében pedig nemcsak szülei, hanem három nővére, bátyja és középiskolai barátai is nagyon fontosak, így rendszeresen találkozik velük.

Fotó: Profimedia.hu


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X