Főoldal > AKTUÁLIS > Dammak Jázmin és Eva Mendes a Reebok arcai

Dammak Jázmin és Eva Mendes a Reebok arcai

cipőkollekcióreklámkampánysztár
0

Írta:

A két csodaszép, csúcsformában lévő sztár, Eva Mendes és Dammak Jázmin imádnak a Reebok cipőiben és ruháiban mozogni! „Jobban érzem magam, ha jó formában vagyok, és ez az, amit szeretek a Reebok EasyTone-ban – a mindennapi tevékenységeimhez egyfajta pluszt ad” – mondja Eva Mendes. „ A forgatással és utazással eltöltött hosszú napok alatt nem mindig […]

A két csodaszép, csúcsformában lévő sztár, Eva Mendes és Dammak Jázmin imádnak a Reebok cipőiben és ruháiban mozogni!

„Jobban érzem magam, ha jó formában vagyok, és ez az, amit szeretek a Reebok EasyTone-ban – a mindennapi tevékenységeimhez egyfajta pluszt ad” – mondja Eva Mendes. „ A forgatással és utazással eltöltött hosszú napok alatt nem mindig jut idő egy kiadós edzésre, ki kell használni azt kevés lehetőséget, amit lehet, ezért szeretek az EasyTone cipőmben elmenni túrázni vagy kutyát sétáltatni. Ami még jobb, hogy az EasyTone ruházat kiemeli az alakomat és az EasyTone cipő is nagyon jól néz ki – keskeny, karcsú megjelenése van, mintha csak egy átlagos cipő lenne. Színésznőként az, hogy jó formában legyek elengedhetetlen és az EasyTone az én nagy titkom.”

evamendes.jpg ()
Eva, aki főszerepet játszik a hamarosan a mozikba kerülő „Last Night” című filmben Keira Knightley és Sam Worthington oldalán, csatlakozott a Reebokhoz és a Reetoner-ekhez, ahhoz a 7 mindennapi, mégis sokakat inspiráló nőhöz, akik a Reebok EasyTone termékek 2011 tavasz/nyári reklámkampányának arcai.

„Fontos számomra, hogy jó formában tartsam magam, és hogy ezt mozgással érjem el. A Reebok EasyTone és TrainTone cipők ebben nyújtanak számora segítséget” – nyilatkozta Dammak Jázmin. „Szabadidőmben szeretek sportos ruhákat, farmert hordani, amihez tökéletesen illenek a Reebok EasyTone cipők, így akár bevásárlás vagy a kutyám sétáltatása közben is formálhatom velük alakomat.”

jazmin.jpg ()

Jázmin azt is elmondta, hogy az EasyTone cipők mellett az edzéseihez a TrainTone modelleket is használja: „Az edzőteremben szeretem a maximumot kihozni magamból, és ebben a TrainTone cipők sokat segítenek. A szokásos gyakorlataim közben ezek a cipők még jobban megdolgoztatják a legfontosabb far- és lábizmaimat, így segítenek, hogy az edzéseimet a legnagyobb hatékonysággal végezzem.”

Forrás: Reebok

Három a futóigazság!


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X