Főoldal > AKTUÁLIS > Fogyókúra nélkül is csinosan: így őrzi alakját a Forráskód szexi sztárja!

Fogyókúra nélkül is csinosan: így őrzi alakját a Forráskód szexi sztárja!

életmódétrendmozgásszínésznőszülés
0

Írta: and

Michelle Monaghan neve számodra is ismerős lehet, ha láttad a Durr, durr és csók, A Mission: Impossible III, A boldogító talán, a Terhes társaság vagy a Forráskód című filmeket. A csinos sztár többek közt ezekben tett arról, hogy színészi képességei mellett alakjával is bevésse képét a filmimádók emlékezetébe. A 35 éves hírességről biztosan te sem […]

Michelle Monaghan neve számodra is ismerős lehet, ha láttad a Durr, durr és csók, A Mission: Impossible III, A boldogító talán, a Terhes társaság vagy a Forráskód című filmeket. A csinos sztár többek közt ezekben tett arról, hogy színészi képességei mellett alakjával is bevésse képét a filmimádók emlékezetébe.

A 35 éves hírességről biztosan te sem mondanád meg, hogy egy 2 és fél éves kislány, Willow Katherine anyukája, hiszen elképesztő formában van. Pedig elmondása szerint soha nem fogyókúrázott! „Csak akkor kezdtem odafigyelni arra, mit eszem, amikor várandós lettem” – nyilatkozta Michelle.

A kisbaba érkezése tehát jelentős változást hozott a 170 cm magas színésznő étrendjében, sőt, az életmódját is gyökeresen megváltoztatta: a rendszeresség mellett a bio élelmiszerek fogyasztására is rászokott, amit férjével, Peter White grafikussal a kis Willow születése után sem hagytak abba. Michelle nagyon szeretné, ha gyermekük számára fontos lenne az egészsége, ezért párjával együtt nagy hangsúlyt fektetnek a helyes életmódra, hogy jó példát mutathassanak neki.

Ebbe a mozgás is beletartozik: gyakran eljárnak túrázni, ahová olykor a barátaik is elkísérik őket. Ez a színésznő szerint nemcsak remek edzésmódszer, hanem a legjobb kikapcsolódás is: ő ilyenkor szinte észre sem veszi, mennyit mozog, ezáltal milyen sok kalóriát képes elégetni.

Michelle kislánya születése után alig négy hónappal már remek formában jelent meg a nyilvánosság előtt, így természetesen nem úszta meg az újságírók kérdezősködését arról, hogyan hozta magát ilyen remek formába.

„A szülés után két és fél hónappal kezdtem újra sportolni, egy személyi edző tanácsait követve. Súlyzós gyakorlatokat végeztem, illetve fontosnak tartottam, hogy szoptassam a kislányomat” – árulta el a színésznő, aki egy másik interjúban abból sem csinált titkot, hogy amikor forgat, nem szán időt az edzésre.

„Ezért olyan fontos számomra, hogy két film között mindig bombaformába hozzam magam. Amikor egy új mozira készülök, általában súlyzós edzéseket végzek. A kardio gyakorlatokat és a diétát hanyagolom, viszont igyekszem ésszerűen táplálkozni” – mondta Michelle Monaghan.

Fotó: Profimedia.hu

 Így csempészd vissza a vágyat az életedbe!


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X