Főoldal > AKTUÁLIS > Hogyan csinálja? Csokifüggő, mégis szupercsinos a magyar énekesnő!

Hogyan csinálja? Csokifüggő, mégis szupercsinos a magyar énekesnő!

csokoládééletmódénekesnőétrendsport
0

Írta: and

Nagy Adri neve számodra is egyre ismerősebben csenghet, hiszen miután felénekelte a Szinglik éjszakája című film betétdalát, nemrég Tóth Gergely rendezésében, nyolc hónapos munkával elkészült második, Eltűnnék veled című kislemezéhez forgatott videoklipje is. Ez az első magyar 3D-s klip, és a világon eddig egyedülálló módon 50 hazai 3D mozi is műsorára tűzte. Adri csodás hangja […]

Nagy Adri neve számodra is egyre ismerősebben csenghet, hiszen miután felénekelte a Szinglik éjszakája című film betétdalát, nemrég Tóth Gergely rendezésében, nyolc hónapos munkával elkészült második, Eltűnnék veled című kislemezéhez forgatott videoklipje is. Ez az első magyar 3D-s klip, és a világon eddig egyedülálló módon 50 hazai 3D mozi is műsorára tűzte.

Adri csodás hangja mellett csinos alakjával is bárhol a figyelem középpontjába kerül, pedig állítása szerint nem diétázik. „Életmódot váltottam: lassan egy éve nem diétázom, hanem napi szinten odafigyelek az egészséges táplálkozásra. Így azt veszem észre, hogy olykor lehet egy-egy kicsit bűnözni, szinte meg sem látszik” – mesélte Adri a FitBalance Aréna sajtótájékoztatóján.

A dögös énekesnő azt is elárulta, hogy imádja a csokoládét, sőt, valósággal csokifüggő, de már talált egészségesebb alternatívát kedvenc édessége helyettesítésére. „Nagyon jó tippeket kaptam edzőktől, hogy isteni jégkrémet készíthetek, ha lefagyasztok némi fehérjeport. Ha pedig erre nincs időm, étcsokit majszolok tejcsoki helyett” – mondta.

Adri életében a mindennapi rohanás ellenére is fontos a rendszeresség, például reggeli nélkül el sem tudja kezdeni a napját. „Reggeli nélkül nem tudok létezni. Amikor felkelek, nálam az az első, hogy a kávé és a reggeli fél órán belül meglegyen” – árulta el.

Az énekesnő számára ez a nap legfontosabb étkezése, mert feltölti energiával, és beindítja az anyagcserét is. Adrinál általában nem marad ki étkezés: háromóránként eszik valamit, amire akkor is odafigyel, ha épp nagyon sűrű napja van.

A rendszeres sport pedig olyan fontos része az életének, hogy amikor egy-két napig idő hiányában nem tud lemenni futni, már hiányzik neki. „Gyakran 10 km-t is lefutok. Emellett még speed fitness-re járok, ami hetente kétszer 15 perc, de ez másfél órás edzéssel ér fel. Futni pedig naponta próbálok elmenni – számomra zenével ez a legjobb kikapcsolódás” – mondta Adri, akivel személyesen is találkozhatsz május 8.-án, a FitBalance Aréna egynapos rendezvényén.

Epilálás – 8 tévhit, amit el kell oszlatnunk!


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X