Főoldal > AKTUÁLIS > Így őrzi szuper alakját a High School Musical mozik sztárja!

Így őrzi szuper alakját a High School Musical mozik sztárja!

diétaedzésétrendmozgás
0

Írta: and

Bár a High School Musical-filmekben önző, akaratos tini dívát alakít, Ashley Tisdale az életben nem hasonlít Sharpay Evansre – és nemcsak azért, mert barna a haja, és jóban van filmbeli konkurensével, Vanessa Hudgensszal. A 25 éves Ashley a valóságban nem díváskodik, és a hisztériát is hanyagolja. Ezek helyett inkább keményen dolgozik – mind a kamerák […]

Bár a High School Musical-filmekben önző, akaratos tini dívát alakít, Ashley Tisdale az életben nem hasonlít Sharpay Evansre – és nemcsak azért, mert barna a haja, és jóban van filmbeli konkurensével, Vanessa Hudgensszal.

A 25 éves Ashley a valóságban nem díváskodik, és a hisztériát is hanyagolja. Ezek helyett inkább keményen dolgozik – mind a kamerák előtt, mind az edzőteremben. A színésznő minden héten 6 alkalommal mozog: személyi edzőjével kardio- és erősítő gyakorlatokat végeznek, illetve Ashley a spinning-órákat is lelkesen látogatja.

Emellett nem riad vissza a kemény bootcamp edzésektől sem, ahol a szabadban, kis csoportokban gyakorolhatják civilek is az amerikai haditengerészek által kifejlesztett kiképző gyakorlatokat. A feladatok közt szerepel többek közt futás, akadálypálya, guggolás és fekvőtámaszok is.

Bár mindössze 160 cm magas, Ashley imádja a kosárlabdát – persze valószínű, hogy alacsony termete miatt szívesebben vesz részt nézőként a meccseken. Emellett még egy szenvedélye van: imád változtatni a külsején. „Néha belenézek a tükörbe, és elcsodálkozom, ki ez a lány?!” – árulta el korábban.

Ami pedig a diétáját illeti, a fiatal sztár egész héten alacsony szénhidrát- és magas proteintartalmú ételeket fogyaszt, ebédre például csirkehúst vagy halat sok-sok salátával. Hétvégenként viszont megenged egy kis csalást a diétájában.

„Vasárnaponként azt eszem, amit csak akarok. Semmit sem tudok megvonni tartósan magamtól, például imádom a sültkrumplit és a kenyeret” – nyilatkozta egy külföldi magazinnak adott friss interjújában Ashley Tisdale.

Fotók: Profimedia.hu

Epilálás – 8 tévhit, amit el kell oszlatnunk!


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X