Főoldal > AKTUÁLIS > Újra Aerobik Maraton igazi sztárfesztivállal

Újra Aerobik Maraton igazi sztárfesztivállal

aerobikmozgásprogramsztár
0

Írta:

Két év szünet után immár hetedik alkalommal kerül megrendezésre az egyik legjobb hangulatú aerobik esemény, az Aerobik Maraton. Semmihez sem fogható egyedi légkört varázsol a csarnokba, ahogy a verseny óráról-órára halad előre, ahogy egyes versenyzők kiesnek, és ahogy egyre jobban látszik a fáradtság azokon, akik vállalkoznak a 10 aerobik óra folyamatos teljesítésére. Végül pedig a […]

Két év szünet után immár hetedik alkalommal kerül megrendezésre az egyik legjobb hangulatú aerobik esemény, az Aerobik Maraton. Semmihez sem fogható egyedi légkört varázsol a csarnokba, ahogy a verseny óráról-órára halad előre, ahogy egyes versenyzők kiesnek, és ahogy egyre jobban látszik a fáradtság azokon, akik vállalkoznak a 10 aerobik óra folyamatos teljesítésére. Végül pedig a verseny fináléjában hihetetlen izgalmak között dől el, hogy ki lesz 2011-ben az Aerobik Maraton győztese!

Május 29-én a TF csarnokában Te is részese lehetsz az egyik legnagyszerűbb aerobik élménynek. A Sportkártya Aerobik Maraton és Aerobik Fesztivál valójában két esemény egyben. Te döntöd el, hogy megpróbálod versenyzőként teljesíteni egyben a 10 órát, vagy inkább a kötetlen mozgást választod és csak a neked legjobban tetsző órákra állsz be aerobikozni. Te melyiket választod?

Az idei Aerobik Maraton igazi sztárfesztivál lesz, hiszen hazánk legnevesebb aerobik oktatói lépnek színpadra. Együtt mozoghatsz többek között Béres Alexandrával, Katus Attilával, Tatarek Rezsővel, Borsodi Balázzsal, Kiss Gáborral és még számos kiváló edzővel. Ezen az egyik legnagyobb múltú aerobik eseményen minden edző a maximumot nyújtja, így garantáltan a legmagasabb színvonalú órákon vehetsz részt.

Az eseményre a jegy ára egységesen 2800 Ft. Jegyedet megvásárolhatod számos fitneszklubban és wellness központban, valamint a legegyszerűbben és leggyorsabban megrendelheted online a www.aerobikmaraton.eu címen.

Részletes program és információk, valamint online jegyrendelés: www.aerobikmaraton.eu

Itt a jó idő, hozd formába magad! Van egy tippünk!

Nincs sem időd, sem energiád a szexre? Íme, a megoldás!


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X