Főoldal > AKTUÁLIS > Bombázóvá bokszolta magát a Lost szexi sztárja!

Bombázóvá bokszolta magát a Lost szexi sztárja!

bokszbombázóétrendsportszínésznő
0

Írta: and

Michelle Rodriguez saját bevallása szerint mindig imádott sportolni: gyermekkorában görkorizott, kerékpározott és táncolt. Bokszolni akkor kezdett el, amikor A bunyós csaj című mozi főszerepére jelentkezett, és körülbelül 350 színésznő közül választották ki a szerepre. Négy és fél hónapos kemény edzés következett Brooklynban, ami 4 km futásból, félórányi szökdelésből, súlyemelésből és fehérjeturmixok fogyasztásából állt. „30-40 fekvőtámasz, […]

Michelle Rodriguez saját bevallása szerint mindig imádott sportolni: gyermekkorában görkorizott, kerékpározott és táncolt. Bokszolni akkor kezdett el, amikor A bunyós csaj című mozi főszerepére jelentkezett, és körülbelül 350 színésznő közül választották ki a szerepre.

Négy és fél hónapos kemény edzés következett Brooklynban, ami 4 km futásból, félórányi szökdelésből, súlyemelésből és fehérjeturmixok fogyasztásából állt. „30-40 fekvőtámasz, száz felülés, kocogás és némi súlyzózás volt a napi adagom, emellett bokszolókkal is edzettem” – emlékezett vissza egy interjúban a 32 éves színésznő.

Ennek az időszaknak Michelle nemcsak azt köszönhette, hogy színésznőként is egyre többen ismerték a nevét, hanem egy új sportág iránti szeretetét is. „Sokra tartom a bokszot és azokat, akik ezt a kemény sportot űzik” – mondta. Majd hozzátette, hogy ezzel az edzésrutinnal nemcsak formásabb lett a teste, hanem 11 kilónyi izmot is magára szedett.

Ezt a filmet olyan produkciók követték Michelle életében, mint például az S.W.A.T. Különleges kommandó, a Lost, az Avatar vagy a Machete című film. Ez utóbbira szintén boksszal, ugrókötelezéssel, felülésekkel és sok-sok guggolással, illetve guggolásból felugrással edzett hónapokon át a konditeremben.

A 165 cm magas sztár akkor is sokat sportol, ha épp nem készül filmszerepre. Mivel számára az edzés kalandot, sőt, egyfajta adrenalin-löketet is jelent, szívesen próbál ki extrém sportokat, persze a jól bevált boksz, jóga és a szörfözés mellett. Imádja a sebességet is – nem véletlenül szerepelt a Halálos iramban című filmben –, és többször viccelődött is azzal, hogy még lehet belőle autóversenyző.

Ennyi mozgás mellett Michelle is tisztában van azzal, hogy ügyelnie kell a helyes táplálkozásra, ezért napi többszöri, kis adagokban történő étkezésre törekszik, melynek során tápláló és egészséges ételek kerülnek a tányérjára.

Korábban próbálkozott a vegetarianizmussal is, de ma már olykor eszik húsféléket. „Régebben rosszul éreztem magam a húsevés miatt, de a növényeket is megöljük. Az élet az élet, mi a különbség?” – nyilatkozta a szókimondó híresség.

 A dögös Michelle olykor egy kis kényeztetést sem tagad meg magától: kedvenc finomsága a csokis keksz, és néha egy-két pohár alkoholt is elfogyaszt. „Olyan lány vagyok, aki lemegy egy szórakozóhelyre, felhajt néhány italt, majd leöblíti egy kis vízzel, és mindenkit letáncol a parkettről!” – árulta el egy korábbi interjúban.

A 32 éves színésznő akár csábító, szexi dívát is alakíthatna bármelyik filmjében, ő viszont inkább kemény csaj, illetve okos és kemény csaj szeret lenni. „A kedvenc testrészem az agyam. Azt hiszem, bármilyen lehetne a testem, ha azt sem tudnám, hogyan kell használni” – viccelődött.

Michelle szerint nem arra kell törekednünk, hogy másmilyenné váljunk, hanem arra, hogy elfogadjuk magunkat olyannak, amilyenek vagyunk. „Nem narcisztikus dolog, ha szereted magad és hiszel magadban. Azt hiszem, ez az, amit még ma is sokan félnek megtenni” – mondta Michelle Rodriguez.

Fotó: Profimedia.hu


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X