Főoldal > AKTUÁLIS > Fenyő Iván és Nagy Ervin a Balaton királyai

Fenyő Iván és Nagy Ervin a Balaton királyai

színészversenyvitorlázás
0

Írta:

A két kajakos csak ritkán kap ki a vízen, az evezők hiánya azonban kifogott rajtuk, és a „Balaton királya” címet végül a két sármos színész vihette haza. Fenyő Iván, Nagy Ervin, Kammerer Zoltán és Kucsera Gábor nyárköszöntő vitorlázáson vettek részt. A négy sztárt Magyarország egyik legeredményesebb női csapata, a Dockyard Ladies Sailing Team hívta meg […]

A két kajakos csak ritkán kap ki a vízen, az evezők hiánya azonban kifogott rajtuk, és a „Balaton királya” címet végül a két sármos színész vihette haza.

Fenyő Iván, Nagy Ervin, Kammerer Zoltán és Kucsera Gábor nyárköszöntő vitorlázáson vettek részt. A négy sztárt Magyarország egyik legeredményesebb női csapata, a Dockyard Ladies Sailing Team hívta meg a balatonkenesei kikötőbe, ahol egy sportos délutánon mutatták meg a fiúknak a hajózás alapjait.

A rögtönzött tanóra után a két csapat egy rövid versenyen mérte össze tudását. A kiélezett küzdelemben sokáig fej-fej mellett haladt a két hajó, végül a Litkey Farkas, kilencszeres kékszalag-bajnok által navigált színész csapat szakította át a képzeletbeli célszalagot. A kajakosok duója, amelyet a vitorlázó legenda édesapja, az azóta elhunyt Litkey Bence erősített, csak néhány méterrel maradt le a balatoni hullámokon.

A Balaton újdonsült királyai nagyon örültek a győzelemnek: „Nagyon nagy élmény volt a vízen lenni! Érezni a szél, a víz, a természet erejét maga a szabadság. Az meg külön kegy, hogy ilyen jó csapatunk, illetve kapitányunk volt, és hogy még nyertünk is, az már csak hab a tortán. Köszönöm mindenkinek!”– mondta el Fenyő Iván. „A rutin, az évek és az összeszokottság az, amivel nyertünk – és természetesen Mr. Fenyő  utánozhatatlan kormánytechnikája!” – tette hozzá nevetve Nagy Ervin.

vitorlas2.jpg ()

„A Duna-parton nőttem fel, és a víz közelsége mindig is meghatározó volt az életemben, de vitorlázni sohasem tanultam meg. Nagyon jól éreztem magam a hajón, de azt hiszem, egyelőre maradok a kajaknál” – mondta nevetve Kammerer Zoltán, aki egyáltalán nem keseredett el a vereségtől.

A jó hangulatú verseny meghozta a két színész kedvét is a vizes sportokhoz, ám szakmát váltani biztosan nem fognak: a további babérokat meghagyják világbajnok kajakosainknak és a Dockyard női csapatának.

Nézd meg jobban – válaszd a minőséget!

Rágcsálj és légy bikinikompatibilis! 

Fejben és lélekben is fogyózz!


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X