Főoldal > AKTUÁLIS > Titokban lábtornáznak a sztárok

Titokban lábtornáznak a sztárok

cipőgyakorlatlábtornasztár
0

Írta:

Íróasztal alatt, egy padon vagy a kertben, ha van pár percük, lábtorna gyakorlatokat végeznek, hogy még egészségesebbé és szebbé formálják lábaikat. Nagy rohanások tűsarkúban vagy éppen görnyedés az íróasztal fölött, bármelyikről is legyen szó, Bálint Antónia, Barabás Évi és Serdült Orsi egyetért abban, hogy csak rendszeres lábtornával és kényelmi cipő viselésével lehet túlélni a dolgos […]

Íróasztal alatt, egy padon vagy a kertben, ha van pár percük, lábtorna gyakorlatokat végeznek, hogy még egészségesebbé és szebbé formálják lábaikat.

Nagy rohanások tűsarkúban vagy éppen görnyedés az íróasztal fölött, bármelyikről is legyen szó, Bálint Antónia, Barabás Évi és Serdült Orsi egyetért abban, hogy csak rendszeres lábtornával és kényelmi cipő viselésével lehet túlélni a dolgos hétköznapokat a kecses női lábaknak. Sokáig szégyellték a sztárjaink, hogy az ő lábaik is törékenyek és gyorsan fáradnak, de ma már jobban felvállalják, hogy sokszor Joyát, vagyis gördülőtalpú cipőt viselnek, és amikor van 2-3 perc szabad idejük, akkor előveszik a kis kellékeiket, s megtornáztatják lábaikat, ezzel is erősítve a lábizmaikat.

labtorna2.jpg ()– Amióta az eszemet tudom, igyekszem mezítláb járni, sokat sportolni, és ahogy szalad velem az idő, egyre többet tornáztatom a lábaimat, hogy testtartásom egyenes és egészséges legyen, lábaim, ízületeim bírják a mindennapi megpróbáltatásokat – mondta Barabás Évi, az RTL műsorvezetője, aki a múlt év végén 80 millió forint értékben intézett Joyssy gyerekcipőket a rászoruló tappancsokra.

Bálint Antónia és kislánya, Lilien az élet sok nehézségén van túl, de a sportolásra és a lábtornára mindig fordítottak egy kis időt, hiszen szerintük is az egészség a lábnál kezdődik.

– Mindig odafigyelek arra, hogy a legjobb minőségű cipőket válasszuk Liliennek, mert még fejődésben vannak csontjai, ízületei – mondta Bálint Antónia. Hozzátette: a lábtorna a mozgásszervi betegségek megelőzésének egyik leghatékonyabb eszköze és kitűnő családi program, imádunk együtt játszani a szabadban.

Serdült Orsi szépségkirálynőhöz méltóan gyakorlatilag tönkretette lábait a sok tűsarkú cipővel, amiket muszáj volt viselnie a kifutón. Mindig is a sportos viseletet részesítette előnyben, és ma már sokkal bátrabban vállalja fel, hogy Joya kényelmi cipőket preferálja és akár tanulás közben is tornáztatja lábait.

labtorna3.jpg ()– Van egy gyakorlatsor, amit a Testnevelési Egyetemen tanultam, pár perc az egész és könnyen, gyorsan átmozgatja a talpat és a lábat – mesélte a királynő.

Sztárjaink tehát már bevállalták a lábtornát. Annyi mindenben utánozzuk őket, itt az ideje, hogy a szép női lábak érdekében is tegyünk valamit, legalább napi 4-5 perc erejéig!

Lábtorna gyakorlatok itt elérhetőek: http://gyereklab.hu/index.php?menu=labtorna

Forrás: KRQ

5 fogyitrükk

Nézd meg jobban – válaszd a minőséget!

Rágcsálj és légy bikinikompatibilis! 


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X