Főoldal > AKTUÁLIS > Szuper program ülő munkát végzőknek

Szuper program ülő munkát végzőknek

agykontrollegészségmozgásprogramülőmunka
0

Írta:

Ezt a NOSZA Egyesület és a Fitline Events közösen valósította meg 20 budapesti illetve pest megyei cég dolgozóinak a részére. A mozgás, táplálkozás és tudatosság fontosságát népszerűsítő program az irodai és ülő foglalkozást végzőknek nyújtott segítséget a kiegyensúlyozottabb élet megteremtésében egy táplálkozással kapcsolatos (Metabolic Typing) és a pozitív gondolkodást hangsúlyozó agykontroll előadással, valamint egy 8 […]

Ezt a NOSZA Egyesület és a Fitline Events közösen valósította meg 20 budapesti illetve pest megyei cég dolgozóinak a részére.

A mozgás, táplálkozás és tudatosság fontosságát népszerűsítő program az irodai és ülő foglalkozást végzőknek nyújtott segítséget a kiegyensúlyozottabb élet megteremtésében egy táplálkozással kapcsolatos (Metabolic Typing) és a pozitív gondolkodást hangsúlyozó agykontroll előadással, valamint egy 8 alkalomból álló BodyArt kurzussal.

A zárórendezvényen Füzessy Balázs a mozgásprogram vezetője elmondta, hogy sikeresnek bizonyult a program és sejtésük beigazolódótt, sajnos van mit tenni ezen dolgozók egészségének érdekében.

A zárórendezvényen a projektben részt nem vevő vendégeknek is volt alkalmuk bepillantást nyerni a programba Domján László rövid memóriajátékával illetve Füzessy Balázs BodyArt óráján testközelből is kipróbálhatták a mozgásforma jótékony hatását.
    
Pályázati információk

NOSZA Fitt program- A Mozgás, az egészséges, egyénre szabott Táplálkozás és Tudatosság fontosságának népszerűsítésére az irodai-, ülő foglalkozást végzők körében.

A projekt az Európai Unió támogatásával, az Európai Szociális Alap társfinanszírozásával valósul meg. Az Európai Unió és a Magyar Állam által nyújtott támogatás összege: 9 833 450 Ft.


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X