Főoldal > AKTUÁLIS > Terhesen is vegetáriánus a Dr. Csont gyönyörű sztárja!

Terhesen is vegetáriánus a Dr. Csont gyönyörű sztárja!

étrendmozgásszínésznőterhesvegetáriánus
0

Írta: and

Ha te is a Dr. Csont című sorozat nagy rajongója vagy, biztosan feltetted már magadban a nagy kérdést: vajon hogyan őrzi fantasztikus alakját a sorozat szépséges, de kissé kimért női főszereplője, a Dr. Temperance Brennant játszó Emily Deschanel? A Wellness Cafe szerint a 34 éves Emily részben vegetáriánus étrendjének köszönheti szuper alakját, melynek értelmében már […]

Ha te is a Dr. Csont című sorozat nagy rajongója vagy, biztosan feltetted már magadban a nagy kérdést: vajon hogyan őrzi fantasztikus alakját a sorozat szépséges, de kissé kimért női főszereplője, a Dr. Temperance Brennant játszó Emily Deschanel?

A Wellness Cafe szerint a 34 éves Emily részben vegetáriánus étrendjének köszönheti szuper alakját, melynek értelmében már 16 éve nem fogyaszt állati eredetű táplálékot. „Elég liberális szemléletű középiskolai osztályba jártam, ahol megismertem a Diet for a New America című exposét, ami a táplálkozásunknak az egészségünkre és a környezetünkre ható negatív következményeit mutatta be. Ezek után nem ettem, illetve nem is viseltem semmilyen állati eredetű terméket” – árulta el Emily egy korábbi interjúban.

A színésznő úgy érzi, attól, hogy ő nem visel bőrcipőt vagy szőrmekabátot, nem öntene festéket senkire, aki ezt teszi, viszont próbál minél több embert meggyőzni a vegetáriánus étrend előnyeiről. Például kollégája, a Dr. Csont című sorozatból is ismert David Boreanaz is beiktat egy-egy húsmentes napot minden héten, miután elbeszélgetett a vega étrend előnyeiről Emily-vel, illetve megkóstolt néhány vegetáriánus finomságot.

A szép színésznő annyira ragaszkodik étrendjéhez, hogy akkor sem volt hajlandó újra húst, tejtermékeket vagy legalább halat fogyasztani, amikor 2011 tavaszán kiderült, hogy férjével, David Hornsby-val első gyermeküket várják. Döntése miatt sokan támadják a sztárt: szerintük a kisbaba egészséges fejlődéséhez nélkülözhetetlen, hogy Emily kiegyensúlyozottan étkezzen. Ő viszont kitart álláspontja mellett, és felkeresett egy dietetikust is, aki segített neki új étrendje kidolgozásában – hús és tejtermékek nélkül.

A sztár egészséges főétkezésekkel és nassolnivalókkal igyekszik biztosítani kisbabája és saját egészségét is. Például több diót, mogyorót és frissen facsart gyümölcslét, illetve friss gyümölcsöt fogyaszt, például bogyós gyümölcsöket. Emellett sok kókuszvizet iszik, amit zöld kókusz levéből nyernek.

A sztárok körében közkedvelt ital nemcsak nyomelemekben, vitaminokban és ásványi anyagokban gazdag, és segít megőrizni a szervezet ellenálló képességét, hanem például az öregedést is lassítja és lúgosít is. Emily egyébként a tartósított ételekre és ropogtatnivalókra viszont továbbra is nemet mond.

A 175 cm magas színésznő egyébként a mozgást sem hanyagolja el: valószínűleg várandósan is rendszeresen sportol. Egy korábbi cikk szerint minden héten legalább három alkalommal edz személyi edzője, Julie Diamond irányításával. A híresség terhessége előtt súlyzós gyakorlatokat végzett, illetve a futópadot sem hanyagolta el. Edzője azzal motiválja, hogy gondoljon arra, mennyivel jobban érzi magát a bőrében, ha eleget mozog.

„Emellett azért is sportolok, amiért vegetáriánus lettem: egészséges akarok maradni. Az étrendem esetében persze kicsit másról is szó van, hiszen az állatok miatt nem eszem és nem hordok állati eredetű termékeket. Az ő életük számomra sokkal erősebb indok a vegetarianizmus mellett, mint az, hogy jól nézek-e ki, vagy nádszálvékony vagyok-e” – tette hozzá Emily Deschanel.

Emily nyári tippje: „Úgy gondolom, nyáron különösen fontos, hogy ne tölts túl sok időt az ételek elkészítésével. Ennél sokkal lényegesebb, hogy sok időt tölthess a családoddal és a barátaiddal, lehetőleg a szabadban!”

Fotó: Profimedia.hu

5 megdöbbentő tévhit a dezodorokról

Öveket becsatolni, irány a tenger!

Így győzd le az allergiát!


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X