Főoldal > AKTUÁLIS > Topformában: így marad szupercsinos a népszerű sorozatszínésznő!

Topformában: így marad szupercsinos a népszerű sorozatszínésznő!

edzésegészségétrendmozgásszínésznő
0

Írta: and

Hetedik menyország, Odaát, A Harper-sziget, Melrose Place, A pletykafészek – ezekből a sorozatokból is ismerheted a szép Katie Cassidy-t, aki tehetsége mellett szuper alakjának is köszönheti, hogy a filmes szakembereken kívül rajongók ezreit is elbűvölte. A 24 éves színésznő a fent említett sorozatok mellett vonalainak megőrzéséért is rengeteget dolgozik, bár ezt nem érzi különösebben megerőltető […]

Hetedik menyország, Odaát, A Harper-sziget, Melrose Place, A pletykafészek – ezekből a sorozatokból is ismerheted a szép Katie Cassidy-t, aki tehetsége mellett szuper alakjának is köszönheti, hogy a filmes szakembereken kívül rajongók ezreit is elbűvölte.

A 24 éves színésznő a fent említett sorozatok mellett vonalainak megőrzéséért is rengeteget dolgozik, bár ezt nem érzi különösebben megerőltető feladatnak, hiszen lételeme a mozgás: különösen futni szeret.

„Hétvégenként 13,5 km-t futok, a hétköznapokon pedig olykor 6,4 km-t, máskor pedig 8 km-t” – nyilatkozta az egyik külföldi magazinnak. Majd hozzátette: a futás önmagában nem elégíti ki mozgásigényét, illetve teste topformában tartására való törekvését. „Sok kettlebell gyakorlatot is végzek, ami remekül formálja a has-, a hát-, illetve a kar- és lábizmaimat is” – mondta.

A hazánkban is egyre népszerűbb kettlebell Oroszországból származik: a girya néven is emlegetett súlyos, fogantyús vasgolyókat itt kezdték termények mérésénél ellensúlyként használni. Majd felfedezték a gyakori emelgetésükből adódó pozitív élettani hatásukat, és ettől kezdve sportolók épp úgy használták, mint a legkeményebb kiképzést igénylő katonák.

A kettlebell alkalmas arra, hogy a törzs izmait erősítse, miközben hatékonyan segít a zsír égetésében. A gyakorlatok végzése során az egész test koordinált együttműködése szükséges a kettlebell használatához, így egyszerre fejlődik a láb, a kar, a mozgás koordináció és a koncentrációs készség.

Katie viszont rájött, hogy a szervezetének olykor túl nagy igénybevételt jelent a rengeteg futás és a kemény kettlebell-gyakorlatok összhatása, ezért úgy döntött, olykor egy-egy kellemes jógaórán kapcsolódik ki. „A jógának köszönhetően sokkal rugalmasabbnak érzem magam, és nemcsak a testemnek tesz jót, hanem szellemileg is tökéletesen felfrissít” – mondta a 170 cm magas sztár.

Katie kipróbálta az aerobarre nevű mozgásformát is. Talán furcsán hangzik, hogy ez az edzésmódszer a balett és a boksz keverékeként ismert, de a szakértők szerint azért hatékony, mert olyan izmokat is megdolgoztat az edzés során, melyeknek a legtöbben azelőtt a létezéséről sem tudtak.

Ennyi mozgás mellett Katie-nek nincs szüksége fogyókúrákra, de elmondása szerint nem is vállalkozna szigorú diétákra. A fiatal színésznő egészséges étrendet követ, de néha ő sem tud ellenállni egy-egy friss, ropogós pizzaszeletnek. 

Forrás: Kettlebelledzés.hu

Fotók: Profimedia.hu

5 megdöbbentő tévhit a dezodorokról

Öveket becsatolni, irány a tenger!

Hotel Bonvino Wine & Spa – Éld át Badacsonyt!


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X