Főoldal > AKTUÁLIS > 37 évesen is bombázó a Bűbájos boszorkák sztárja!

37 évesen is bombázó a Bűbájos boszorkák sztárja!

alakdiétaedzésönmegtartóztatássztártipp
0

Írta: and

Sokak szerint mély, szexi hangja és vörös rúzsa Rose McGowan védjegyeinek számítanak, ám a Wellness Cafe szerint ehhez kifogástalan alakját is hozzávehetjük, hiszen a színésznő évek óta őrzi fantasztikus vonalait. Ha te is azt gondolod, hogy a Bűbájos boszorkák című sorozat sztárja túl szigorú diétákkal tartja meg csodás alakját, tévedsz, ugyanis a 37 éves híresség […]

Sokak szerint mély, szexi hangja és vörös rúzsa Rose McGowan védjegyeinek számítanak, ám a Wellness Cafe szerint ehhez kifogástalan alakját is hozzávehetjük, hiszen a színésznő évek óta őrzi fantasztikus vonalait.

Ha te is azt gondolod, hogy a Bűbájos boszorkák című sorozat sztárja túl szigorú diétákkal tartja meg csodás alakját, tévedsz, ugyanis a 37 éves híresség nem akar lemondások árán karcsú maradni. Ezért minden nap ügyel arra, hogy ne csak egészséges ételeket fogyasszon, hanem kedvenceit se kelljen megvonnia magától.

„Próbálok megszabadulni a forrócsoki-függőségemtől” – mondta egy korábbi interjúban a 163 cm magas színésznő. Majd hozzátette, ha már mindennél jobban szereti ezt a finomságot, legalább a diétás változatot kortyolgatja a cukrozott helyett. Másik kedvence a Laffy Taffy nevű édesség, ám ennek fogyasztásában is próbál a mértékletességre törekedni.

Az önmegtartóztatás viszont önmagában nem elég ahhoz, hogy valakinek szuper alakja lehessen. Erre Rose is hamar rájött, és bár korábban azt nyilatkozta, hogy nem szeret sportolni, mégis megszokta, majd megszerette az edzést.

Ebben nagy szerepet játszott, hogy felvett egy személyi edzőt, Brendan McCarthy-t, akivel minden héten két alkalommal izzad az edzőteremben: súlyzós gyakorlatokat végeznek, majd a színésznő az ellipszis trénert is használja.

Emellett Marilyn Manson egykori menyasszonya rendkívül kitartó, ha valamit a fejébe vesz, ezért számára nem is volt kérdés, hogy gyorsan belerázódik a sportos életmódba. Nemsokára pedig annyira megszerette az edzéseket, hogy akkor sem volt hajlandó kihagyni egy alkalmat, amikor az edzőjéhez való rohanás közben eltörte a lábát.

„Arra gondoltam, az edzőm már régóta vár rám, ezért rohantam lefelé, de nagyon beütöttem a lábam a bejáratnál” – mondta. Majd hozzátette – „De az edzést nem hagytam ki. Jegeltem a lábam, átmozgattam a felsőtestem, majd kórházba mentem. Az orvos azt hitte, azért sírok, mert szörnyű fájdalmaim vannak, ám közöltem vele, hogy nem ez a helyzet: akkor épp Cannes-ba készültem, és semmiképp sem akartam lapos talpú cipőt viselni.”

A toszkánai születésű szépség számára mindig nagyon fontos a kifogástalan külső, és ha meg kell jelennie valahol, a magassarkú és vörös rúzs kombinációjával bárhol elegánsnak érezheti magát. Elmondása szerint a hajápolásra költ legtöbbet, hiszen egy Los Angeles-i szépségszalonba jár mosás-szárításra, de szekrényében kiváló minőségű arcápoló kozmetikumok is jócskán sorakoznak.

Rose szerint az öregedést sem tragédiaként kellene felfognunk, hanem inkább tekintsünk úgy erre a folyamatra, mint a francia nők. „Ők mindig elfogadják a különböző életszakaszaikat, miközben megőrzik stílusérzéküket és szépségüket. Én nem hiszek a szabályokban. Örülnék, ha 70 éves koromban megmászhatnék egy piramist. És tudom, hogy meg fogom tenni” – tette hozzá a 37 éves sztár.

Fotó: Profimedia.hu

Látogass el Sárvárra! – 7 ok, amiért érdemes


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X