Főoldal > AKTUÁLIS > Alacsony lány csúcsformában: így őrzi vonalait Anna Kendrick!

Alacsony lány csúcsformában: így őrzi vonalait Anna Kendrick!

Anna Kendrickegészségjógakardiomozgásszínésznő
0

Írta: and

Anna Kendrick neve számodra is ismerős lehet, ha emlékszel az Alkonyat filmek Jessicájára, vagy George Clooney rajongójaként végignézted az Egek ura című filmet, mellyel a 24 éves színésznő nemcsak komoly elismeréseket zsebelt be, hanem egy Oscar-jelölést is, a legjobb női mellékszereplő kategóriában. Bár az aranyszobrocskát végül nem nyerte el, a jelölés filmes körökben gyorsan az […]

Anna Kendrick neve számodra is ismerős lehet, ha emlékszel az Alkonyat filmek Jessicájára, vagy George Clooney rajongójaként végignézted az Egek ura című filmet, mellyel a 24 éves színésznő nemcsak komoly elismeréseket zsebelt be, hanem egy Oscar-jelölést is, a legjobb női mellékszereplő kategóriában.

Bár az aranyszobrocskát végül nem nyerte el, a jelölés filmes körökben gyorsan az egyik legkeresettebb színésznővé tette: 50/50 című filmje már elkészült, de ezen kívül öt produkciójának munkálatai zajlanak épp, melyek közül hármat is mostanában forgat.

Anna a sok munka mellett természetesen külsejét sem hanyagolhatja el, ezért igyekszik rendszeresen időt szánni a mozgásra, és egészségesen étkezni. A diétákban nem hisz, ezért – bár alacsony termete miatt hamar meglátszanak rajta a pluszkilók – inkább a mértékletesség híve.

„Semmit sem tagadok meg magamtól, amit megkívánok, viszont a mértékletességre nagyon figyelek” – mondta. Majd elárulta, hogy amikor Angliában járt, a tejfölös pogácsáknak elég nehezen tudott ellenállni, mert ez az egyik kedvenc finomsága. „Olyan, mintha zsírral tömtem volna magam, de a legtöbb zsír nagyon finom, erről nem tehetek” – mesélte nevetve egy interjú során.

A 24 éves színésznő szigorú önmegtartóztatás helyett inkább rendszeres mozgással igyekszik megőrizni szuper alakját. Anna a kardio gyakorlatok híve, melyekkel nemcsak az anyagcserét és a zsírégetést serkentheti, hanem állóképességét is növelheti. A színésznő rendszeresen fut, illetve az edzőtermekben az ellipszistrénert is használja. Ezen kívül pedig a jóga nagy rajongója, amivel izmai megdolgoztatása mellett lelki egyensúlyáért is sokat tehet.

Anna szívesen tölti a szabadidejét barátaival, így nem meglepő, hogy szeretne megtanulni biliárdozni. „Nem akarok olyan lány lenni, akinek a pasija segítségét kell kérnie egy-egy lökésnél. Szóval ez egy igazi nagy cél számomra” – tette hozzá nevetve.

A színésznő egyébként büszke arra, hogy a filmszerepek és a hírnév nem változtatták őt meg: ha nem a barátaival lóg, szívesen néz otthon filmeket, és elmondása szerint a premierekkel járó felhajtást sem igazán szereti.

„Ez a legrosszabb dolog a világon, de próbálok belejönni. Ez is a munkám része, ezért csak mosolygok, igyekszem csinosan felöltözni, és eljátszom, hogy a fotósok tulajdonképpen nem is nekem üvöltöznek” – mondta.

Anna egyetlen dolgot szívesen megváltoztatna magán, ha tehetné: mivel 163 cm magas, szívesen lenne egy kicsit még magasabb. „Ezért mindig megpróbálok valamivel többnek látszani: általában csinos és irtó magas sarkú cipőket viselek” – tette hozzá Anna, akinek Mary-Kate és Ashley Olsen a kedvenc divattervezői.

Fotó: Profimedia.hu

Látogass el Sárvárra! – 7 ok, amiért érdemes

Irány Zalakaros – Meríts erőt a természet csodáiból!


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X