Főoldal > AKTUÁLIS > Hogyan csinálja? 3 gyerek után is szupercsinos Natalia Vodianova!

Hogyan csinálja? 3 gyerek után is szupercsinos Natalia Vodianova!

edzésegészségétrendsportszépségsztáranyuka
0

Írta: and

Gyönyörű babaarc, szexi kisugárzás, kifogástalan vonalak: ha Natalia Vodianova fotóira pillantasz, biztosan te is egy világszép, szupercsinos nőt látsz, akiről első pillantásra talán el sem hinnéd, hogy háromgyerekes anyuka. Pedig így van: a modell legidősebb gyermeke, Lucas novemberben lesz 10 éves, kislánya, Neva 5, legkisebb gyermeke, Viktor pedig 3 éves. A 29 éves Natalia elmondása […]

Gyönyörű babaarc, szexi kisugárzás, kifogástalan vonalak: ha Natalia Vodianova fotóira pillantasz, biztosan te is egy világszép, szupercsinos nőt látsz, akiről első pillantásra talán el sem hinnéd, hogy háromgyerekes anyuka. Pedig így van: a modell legidősebb gyermeke, Lucas novemberben lesz 10 éves, kislánya, Neva 5, legkisebb gyermeke, Viktor pedig 3 éves.

A 29 éves Natalia elmondása szerint remek formájának is az az egyik oka, hogy rengeteget szaladgál két kisfia és kislánya után. „Emellett van egy lovam, így időnként kilovagolok, vagy biciklire pattanok a gyerekekkel. De megfogadtam, hogy ezután minden napomat 12 napköszöntő jóga gyakorlattal kezdem majd, mert ezeknek köszönhetően felébredek, megemelkedik az energiaszintem, és kiegyensúlyozottabb leszek. De ez a gyakorlatsor nemcsak hatásos, hanem gyors is, hiszen csak 15 percet vesz igénybe” – árulta el egy interjúban a szépség.

Sok sportkedvelőhöz hasonlóan Nataliával is előfordult már, hogy megerőltette magát, és bizony eltartott egy ideig, amíg szervezete regenerálódott a túlzásba vitt edzés után: a modell korábban lefutotta a maratont, de túl komolyan vette a felkészülést. „Három félmaratont is lefutottam előtte, ami elképesztő megterhelést jelentett a testemnek – iszonyúan fájt mindkét térdem, és elég sok időbe telt, mire regenerálódni tudtam” – mondta.

Nataliának egyébként semmi oka rá, hogy túlzásba vigye az edzést, hiszen jó géneket örökölt, így három gyerek után sem lehet panasz az alakjára. Emiatt a diétázásra sem kellene gondolnia, ő mégis igyekszik tartani magát étrendjéhez, amire szerinte elsősorban egészségének megőrzése miatt van szüksége.

„Néhány éve gyomorproblémákkal küzdöttem. Ekkor valaki a vércsoport-diétát javasolta, melynek értelmében a vércsoportunknak megfelelő ételeket fogyaszthatunk. Ez megváltoztatta az egész életem! Azóta nem eszem mangót, banánt, vörös borsot, valamint élesztős- és savas ételeket. Májat és vadhúst viszont fogyaszthatok, és szerencsémre legnagyobb kedvenceimről, a kaviárról, illetve a kávéról sem kell lemondanom. Persze néha belefér egy kis kicsapongás, de olyankor mindig nagyon rosszul érzem magam: a nem megfelelő étel teljesen felborítja a szervezetem egyensúlyát” – árulta el.

A Gucci, Louis Vuitton, Calvin Klein és L’Oreal kampányokból is ismert 176 cm magas szupermodell egyébként nagyon örül annak, hogy gyermekei születésével nemcsak nőiesebbé vált a teste, hanem lelkileg is megerősödött, illetve magabiztosabb és kiegyensúlyozottabb lett. Mint mondja, azóta nem egy bizonyos tökéletesség, vagy mások által kreált ideálok utáni vágy hajtja, hanem boldogan vállalja önmagát testestől-lelkestől.

Natalia szépségtitkai:

A modell a természetes hatásra esküszik, amit te is könnyen utánozhatsz, ha erős festék helyett csak egy kis pirosítót, szájfényt és szempillaspirált viszel fel az arcodra. Emellett nem sajnálja az időt és a pénzt különböző szépségkezelésekre: a párizsi Maison Guerlain-ben gyakran kér arc- és testkezelést, ha pedig Oroszországban jár, nem hagyja ki a Black Banja Sona nevű, szibériai szépségkezelést. „Az igazi szépségtrükköm viszont nem ezekben, hanem a családommal töltött időben keresendő, akikkel minden együtt töltött pillanat kincset ér számomra” – tette hozzá Natalia Vodianova.

Fotó: Profimedia.hu


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X