Főoldal > AKTUÁLIS > Így fogy a szülés után Victoria Beckham!

Így fogy a szülés után Victoria Beckham!

diétafogyókúrasztáranyukaszülés
0

Írta: and

Miután júliusban életet adott negyedik gyermekének, Harper Sevennek, Victoria Beckham szemei előtt máris új cél lebeg: egy külföldi lap szerint 9,5 kilótól szeretne megszabadulni a szeptember 8-án kezdődő New York-i divathétig. Az énekesnőből lett divatikon a fent említett lap állítása szerint egy meglehetősen szigorú diétával fogy: minden nap csak ötmaréknyi ételt engedélyez magának, öt étkezésre […]

Miután júliusban életet adott negyedik gyermekének, Harper Sevennek, Victoria Beckham szemei előtt máris új cél lebeg: egy külföldi lap szerint 9,5 kilótól szeretne megszabadulni a szeptember 8-án kezdődő New York-i divathétig.

Az énekesnőből lett divatikon a fent említett lap állítása szerint egy meglehetősen szigorú diétával fogy: minden nap csak ötmaréknyi ételt engedélyez magának, öt étkezésre beosztva. Victoria elsősorban füstölt lazacot, chilis garnélarákot, tonhalas sushit és tojásrántottát fogyaszt, ezen kívül zöldségeket és rengeteg vizet visz be a szervezetébe.

A cukrokat és a sót kiiktatta diétájából, ahogyan a nassolnivalókat is. Ha pedig mégis egy kis finomságra vágyik, elmajszol néhány szem mogyorót, mandulát, vagy goji bogyót. Utóbbit magas vitamin- és antioxidáns-tartalma, valamint immunerősítő, memóriajavító és zsírégető hatása miatt sokan valóságos csodaszernek tartják.

Victoria a szülés után öt nappal már új diétája szerint étkezett, amitől valószínűleg hamar összeszűkült a gyomra. Ez a módszer viszont elég veszélyes lehet, mert bár a híresség igyekszik kiegyensúlyozottan táplálkozni, ilyen kevés étellel kizárt, hogy elég kalóriát juttasson a szervezetébe, főként ha szoptatja is kislányát.

A 37 éves sztár a mozgás elkezdésével sem hajlandó sokáig várni. Bár orvosai tanácsára császármetszése után nyolc hétig nem edzhet keményen, Victoria minden nap végzi a speciális, kismamák számára ajánlott gyakorlatokat, amit alkalmanként 10 perc Pilatesszel told meg. A nyolc hét letelte után pedig a sztáredző Tracy Andersonnal lendül újra formába, és valószínűleg ismét birtokba veszi a futógépét is.

Victoriáról egyébként korábban elképesztő hírek és pletykák keringtek, mert sokan úgy gondolják, soványságát csak túl szigorú diétákkal tudja megőrizni. Egyesek szerint nem eszik mást, csak néhány szem szőlőt, epret és lazacot, mások viszont úgy gondolják, hogy drunkorexiás, vagyis a szervezete számára szükséges minimális kalóriát elsősorban alkoholos italokból igyekszik biztosítani.

A sztár szerint viszont mindez badarság: ő a futásra, illetve a lepedőakrobatikára esküszik, hiszen elmondása szerint fergeteges szerelmi életet él a világ egyik legszexibb focistájával, David Beckhammel.

+1 titok Victoriáról
Egy-egy fontos esemény vagy parti közeledtével Victoria Beckham speciális sós fürdő és almaecet segítségével dob le magáról akár 2 kilót – kevesebb, mint egy nap alatt. A fürdő kiszárítja testéből a felesleges vizet, az almaecet pedig egy liternyi ásványvízhez három kanállal adva felpörgetheti az anyagcserét, kipróbálása helyett viszont mi inkább az egészséges étkezést és a rendszeres mozgást ajánlanánk mindenkinek.

Fotó: Profimedia.hu

Irány Zalakaros – Meríts erőt a természet csodáiból!


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X