Főoldal > AKTUÁLIS > Így tartják formában magukat a Pretty Little Liars sztárjai!

Így tartják formában magukat a Pretty Little Liars sztárjai!

diétaedzésmozgásszínésznő
0

Írta: and

  Nemcsak a népszerű sorozat címében szerepel a „csinos” szó, hanem a főszereplőket is remekül jellemzi. Egy külföldi oldal összeállítása alapján pedig az is kiderült, hogyan őrzi szuper alakját a Spencer Hastings-t alakító Troian Bellisario és az Emily-t játszó Shay Mitchell. A 24 éves, kanadai születésű Shay – Troiannal ellentétben – nem hisz a diétákban. […]

 

Nemcsak a népszerű sorozat címében szerepel a „csinos” szó, hanem a főszereplőket is remekül jellemzi. Egy külföldi oldal összeállítása alapján pedig az is kiderült, hogyan őrzi szuper alakját a Spencer Hastings-t alakító Troian Bellisario és az Emily-t játszó Shay Mitchell.

A 24 éves, kanadai születésű Shay – Troiannal ellentétben – nem hisz a diétákban. „Imádok enni, és ezt nem félek bevallani” – nyilatkozta egy külföldi magazinnak. Majd azt is elárulta, hogy különösen a szénhidrátokért van oda: nagyon szereti a pizzát és a tésztaféléket, amiket saját bevallása szerint minden nap képes lenne fogyasztani.

Ám ő is tisztában van azzal, hogy ilyesmit senki sem tehet anélkül, hogy ne kellene szembenéznie a grammok, majd a kilók kegyetlen támadásával, így az étrendjére való odafigyelés mellett rendszeresen jár edzőterembe.

Ez egyáltalán nem esik nehezére, hiszen már kislányként megszerette mozgást: 5 évesen kezdett táncolni, és ez a mozgásforma a mai napig az egyik kedvence. Shay gyakran vesz táncórákat, ezen kívül pedig hetente több alkalommal sportol személyi edzője irányításával is – többnyire bokszolnak és izometrikus gyakorlatokat végeznek.

Az izometrikus edzés során az izmok egymás ellen dolgoznak, így ezt az edzésmódot bárki kipróbálhatja otthon, vagy akár egy munkahelyi szünetben is: az izmok megfeszítése után 5-6 másodperccel lazítás, majd újra megfeszítés következik. Ezáltal gyorsan erősödhetnek a kar-, a váll-, a comb-, a fenék-, vagy a hasizmok is.

Shay elmondása szerint őt nagyban motiválja, hogy személyi edzője vár rá, és tanácsokkal, biztatással segíti őt a közös edzéseken. „Számomra a mozgás nemcsak azért fontos, hogy csinosabb legyek, hanem azért is, mert sportolás után mindig remekül érzem magam. És az önmagamra szánt időt is rendkívül lényegesnek tartom” – mondta.

A 25 éves Troian – akinek családneve sokaknak ismerős lehet, ugyanis a híres író, producer és rendező Donald P. Bellisario lánya – kolléganőjével ellentétben nagyon figyel arra, milyen termékek kerülnek a tányérjára. Mivel a gyorséttermi kosztokért soha nem volt igazán oda, így ezek mellőzését nem is érzi igazi veszteségnek

„Számomra fontos, honnan jött az ételünk, illetve milyen hatást gyakorol a környezetünkre” – mondta Troian. Ez a hozzáállás részben hasonlít a makrobiotikus diéta alapelveire, mely főként természetes, szezonális, az adott éghajlaton megtalálható alapanyagokból készült ételeket javasol, például zöldségeket, gyümölcsöket, valamint tengeri algákat és halféléket.

A csinos színésznő az edzőtermek látogatását illetően kicsit kevésbé alapos – a konditerembe járást szívesebben helyettesíti egy-egy kirándulással. „A Los Angeles-i Griffith Park mindig jó kifogás, hogy egy kicsit kiszabaduljak a városból. A legutóbbi túráim során szakadt az eső, és elég hideg volt, de ennek ellenére remekül éreztem magam” – nyilatkozta korábban Troian Bellisario.

Fotó: Profimedia.hu

Látogass el Sárvárra! – 7 ok, amiért érdemes


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X