Főoldal > AKTUÁLIS > Így őrzi szuper alakját Edvin Marton felesége!

Így őrzi szuper alakját Edvin Marton felesége!

fogyásfutógépgyerekhízásokostelefonsztár
0

Írta: and

Gombosi Adrienn nemcsak a szerencsés géneknek köszönheti, hogy mindkét gyermeke születése után gyorsan visszanyerte vékony alakját, hanem a tudatos táplálkozásnak is, amit terhességei során sem hanyagolt el. „Igyekeztem értékes tápanyagokat bevinni, így nem voltak felesleges étkezések. Valószínűleg ennek is köszönhetem, hogy nem híztam olyan sokat: az első babánál nyolc, a másodiknál pedig tíz kilóval gyarapodott […]

Gombosi Adrienn nemcsak a szerencsés géneknek köszönheti, hogy mindkét gyermeke születése után gyorsan visszanyerte vékony alakját, hanem a tudatos táplálkozásnak is, amit terhességei során sem hanyagolt el. „Igyekeztem értékes tápanyagokat bevinni, így nem voltak felesleges étkezések. Valószínűleg ennek is köszönhetem, hogy nem híztam olyan sokat: az első babánál nyolc, a másodiknál pedig tíz kilóval gyarapodott a súlyom” – mondta Adrienn a Wellness Cafe-nak. 

Majd hozzátette: terhességei alatt olykor ő is volt kívánós, ez viszont máskor nem jellemző rá. „Sem a tésztákat, sem a csokit, sem a cukrot nem kívánom meg, de ez nálam tudatos döntés eredménye is: tisztában vagyok azzal, milyen tápanyagokra van szüksége a testemnek ahhoz, hogy egészséges maradjak, és minden másra nemet tudok mondani. Gyorsétteremben gyerekkorom óta nem voltam, mert tudom, hogy ezek az ételek nem tesznek jót a szervezetemnek. Pizzát is ritkán rendelünk, olyankor inkább Edvin az, aki elcsábul” – mesélte mosolyogva.

Adrienn igyekszik változatosan étkezni, és jó minőségű alapanyagokból készült ételeket fogyasztani, amit immár családja miatt is fontosnak tart. „A nagyobbik fiunk 2 éves, neki már nagyon fontos, hogy kiegyensúlyozottan étkezzen. Nálunk a reggeli és az ebéd általában bőséges, délután mindig uzsonnázunk, este pedig halat, salátát vagy sajtot vacsorázunk” – mondta Edvin Marton csinos felesége, majd hozzátette: kenyeret csak reggel fogyaszt, az is kizárólag barna kenyér.

Ami pedig a mozgást illeti, Adrienn a második gyermeke születése után nemrég újra elkezdett sportolni. „Öthónapos a kicsi fiunk, és én három hete kezdtem el újra edzeni. Jelentős izmokat sosem szerettem volna magamra építeni, ezért inkább a kardio edzésre szavazok. Korábban Edvin futógépét használtam, amin a gyors gyaloglást vagy a futást választottam, a névnapomra viszont meglepett egy ellipszistrénerrel, amin szintén nagyon élvezem az edzést” – árulta el.

Emellett Adrienn néha végez súlyzós gyakorlatokat is, egykilós súlyzókkal, és van egy fitball labdája is, amin egy okostelefonra letölthető alkalmazással fél órás edzésprogramot szokott választani. „Összességében heti négy edzést tudok beiktatni, amikor a gyerekek alszanak. Egyelőre maximum 30 percet tudok mozogni, de szeretném egy órásra növelni ezt az időt” – mondta. Majd hozzátette: alkatából adódóan gyorsan meglátszik rajta az edzések eredménye, és ezt mások is észreveszik. „A legnagyobb kritikusom a férjem, aki szintén látja a változást, és nagyon elégedett velem” – tette hozzá mosolyogva.

De vajon hogyan talál időt és lehetőséget arra, hogy a párjával legyen? Adrienn szerint két ilyen kicsi gyerek nevelése logisztikai kérdés is, ám szerencsére a nagymamák és egy igazi szuper dada segítségével nem lehetetlen a gyerekfelügyelet megoldása. „Általában kétemberes a feladat, hiszen mindkét gyermekünk nagyon pici, így senki sem vállalja hosszabb időre a bébiszitterkedést egyedül. De általában megoldjuk, és olyankor van egy délutánunk vagy egy esténk Edvinnel kettesben. Ilyenkor moziba megyünk, étteremben vacsorázunk, vagy sétálunk egy nagyot” – mesélte.

Adrienn önmagára is tud időt szakítani, sőt, jó néhány órát meg is spórol, hiszen ugyanoda jár fodrászhoz, ahol a kozmetikusa és a manikűröse is dolgozik. „Ők remekül tudnak együtt dolgozni: amíg a fodrász festi a hajam, a manikűrös tud a körmeimen dolgozni, így sokkal gyorsabban végzünk” – árulta el Adrienn.

Formásabb alak, lépésről lépésre!


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X