Főoldal > AKTUÁLIS > Interjú Tóth Gabival: A rock’n’rollnak mondott igent

Interjú Tóth Gabival: A rock’n’rollnak mondott igent

agykontrollmaximamenyasszonyméregtelenítés
0

Írta: and

Régen voltam már ennyire kíváncsi arra, hogy valaki milyen is civilben. Hiszen Tóth Gabival eddig én is legfeljebb csak díjátadókon találkoztam, akkor meg a már sokszor látott extrém rockerlány „jelmezét” viselte. Ám jelentem, Gabi hétfő reggel sem hazudtolja meg önmagát: a még tomboló indián nyárban trendi sarujához és fekete felsőjéhez egy annyira felsliccelt farmersortot visel, […]

Régen voltam már ennyire kíváncsi arra, hogy valaki milyen is civilben. Hiszen Tóth Gabival eddig én is legfeljebb csak díjátadókon találkoztam, akkor meg a már sokszor látott extrém rockerlány „jelmezét” viselte. Ám jelentem, Gabi hétfő reggel sem hazudtolja meg önmagát: a még tomboló indián nyárban trendi sarujához és fekete felsőjéhez egy annyira felsliccelt farmersortot visel, ami nem sok mindent bíz a képzeletre.

Női szemmel is irtó szexi vagy, nem csoda, hogy a párod megkérte a kezedet!

De nem kérte meg! Istenem, nem is tudom, te már hányadik vagy, akinek magyarázkodnom kell – kicsit túlszaladt a bulvárlap munkatársának fantáziája, amikor címet adott a velem készült anyagnak. Képzelheted, otthon mekkora balhé volt belőle.
Mindkét família vidéki, ahol még élnek a tradíciók – vagyis hogy az eljegyzésnek családi körben kell megtörténnie.

tothgabicikk.jpg ()Akkor mi igaz a sztoriból?

Az teljesen, hogy én is, mint minden lány, kiskorom óta álmodozom arról, milyen menyasszony leszek. És Roli az első fiú az életemben, akinek, ha megkérné a kezemet, igent mondanék – akár ebben a pillanatban is.

Egyébként azon sem lepődtem volna meg, ha igaznak bizonyul a hír. Hiszen
a 2005-ös Megasztár óta szem előtt vagy – így sokkal érettebb is vagy a korodnál.

Igen, én is érzem, hogy nem úgy élek, mint egy átlagos huszonhárom éves. Ehhez a szakmához gyorsan fel kellett nőnöm, nem játszhattam a kelekótya tinit. Hiszen, gondolj bele, a Mega után rögtön nagy emberekkel kellett tárgyalnom, komoly szerződéseket kötnöm, és aztán teljesítenem is a rám eső feladatokat. Azért remélem, ez a pörgés nem gyorsítja majd fel az öregedés folyamatát… (Nevet.) De a viccet félretéve, kellett találnom valamilyen módszert, ami ebben az őrületben helyre tesz, segít levezetni a stresszt és menedéket nyújt. Nekem az agykontroll vált be, már túl vagyok több tanfolyamon is.

Mikor jöttél rá arra, hogy segítség kell? A jóindulatú májdaganat volt az utolsó pont?

Nem daganat, hanem elváltozás – látod, ez az agykontroll lényege. A pozitív hozzáállásomnak köszönhetően már egy centit össze is ment!
De hogy válaszoljak is a kérdésedre: még ez sem volt elég. Tavaly májusban diagnosztizálták a bajt, akkor fogytam le olyan sokat – miután hetekig riogattak az orvosok a lehető legrosszabb verziókkal. Ám amikor megtudtam, hogy ezzel az állapottal együtt lehet élni, nem álltam meg gondolkodni, hanem elástam a problémát. Ősszel azonban, amikor már nem volt annyi felkérés, és már nem tudtam nem agyalni rajta, hihetetlen bizonytalanságérzés tört rám, és a pánikbetegségem tünetei is felerősödtek. Mindenkitől segítséget vártam, de rá kellett jönnöm: az egyedüli segítséget én jelentem saját magamnak. Roli már sokszor mondta, hogy próbáljam ki az agykontrollt, neki sokat segített. Ma már tudom: a máj a méregtelenítés szerve, és nekem bizony a sok-sok elfojtott dühtől kellett megszabadulnom.

Az interjú folytatását elolvashatod a Maxima magazin legújabb számában!

Nyerj Zepter grillezőedényt!

Formásabb alak, lépésről lépésre!


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X