Főoldal > AKTUÁLIS > Szupercsinos sztáranyuka: így marad bombázó a Mango arca!

Szupercsinos sztáranyuka: így marad bombázó a Mango arca!

bokszdiétaétcsokimodellsztár
0

Írta: and

Bár még csak 28 éves, Isabeli Fontana olyan világmárkák arcaként tündökölt már, mint a Ralph Lauren, a Chanel, a Versace, a Dolce&Gabbana vagy épp a Victoria’s Secret, és mesés karrierje annak sem látta kárát, hogy már két gyermeke született: Zion 2003-ban, Lucas pedig 2006. október 23-án jött világra. Isabeli mindkét gyermeke születése után gyorsan visszanyerte […]

Bár még csak 28 éves, Isabeli Fontana olyan világmárkák arcaként tündökölt már, mint a Ralph Lauren, a Chanel, a Versace, a Dolce&Gabbana vagy épp a Victoria’s Secret, és mesés karrierje annak sem látta kárát, hogy már két gyermeke született: Zion 2003-ban, Lucas pedig 2006. október 23-án jött világra.

Isabeli mindkét gyermeke születése után gyorsan visszanyerte csodás alakját, ami részben a szerencsés géneknek, részben pedig a sok mozgásnak és a modell kiegyensúlyozott, egészséges étrendjének köszönhető.

Első terhessége után felkeresett egy dietetikust, aki azt tanácsolta neki, fogyasszon több zöldséget és gabonaféléket, illetve egyen minden nap többször keveset. Így nemcsak anyagcseréjét gyorsíthatja fel, hanem az éhségérzettel sem kell megküzdenie, amit egyébként ki nem állhat.

A 176 cm magas, 57 kilós modell elmondása szerint rengeteg zöldséget és gyümölcsöt fogyaszt, de nem tagadja meg magától kedvenc ételeit sem, melyek egyáltalán nem nevezhetők diétás finomságoknak. Isabeli ugyanis odavan a pizzáért és a csokiért, de szívesen eszik krumplit, rizst és tükörtojást is.

A kulcs nála is a mértékletesség, illetve az, hogy késő este már nem áll neki a kalóriadús ételek falásának, nap közben viszont lelkiismeret-furdalás nélkül kedvez magának egy-egy kocka étcsokoládéval, vagy egy szelet pizzával.

Természetesen a finom falatokat neki is le kell mozognia, máskülönben rajta is megjelennének a pluszkilók. Ezért a gyönyörű modell elég aktív életet él: hetente többször súlyzós gyakorlatokkal, Pilatesszel és alkalmanként félórás kardio mozgással őrzi mesés vonalait.

Emellett kedveli a világ egyik legkeményebb küzdősportjaként is emlegetett thai bokszot is, mellyel erejét, állóképességét és fájdalomtűrő képességét is fejlesztheti, ezen kívül pedig változatossá teszi edzésprogramját is.

A nyomorból kitűnt modern Hamupipőke lelki egyensúlyát valószínűleg családja is segít megőrizni, és Isabeli nem is felejtette el, honnan jött: édesapját korábban egy Omega Supreme órával lepte meg, anyukája otthonát pedig húszezer dollárért bútorozta be, ezen kívül testvére taníttatását is vállalta.

Gyermekei nevelését egy valóságos kis csapat támogatásának köszönhetően tudja megoldani: ügynöke és személyi edzője mellett sofőr és asszisztens is segíti őt a mindennapokon, de emellett nagyon fontos számára, hogy ő is mindig átlássa a feladatokat – legyen szó egy újabb álommunkáról, vagy épp két gyermeke ügyes-bajos dolgairól.

+1 érdekesség, amit nem tudtál Isabeliről:
Nemcsak egészsége megőrzése miatt fogyaszt rengeteg vizet, görögdinnyét és ananászt, hanem azért is, mert ezek segítenek bőre szépségének megőrzésében is. Isabeli korábban száraz bőrrel és pattanásokkal küzdött, mára viszont ezektől a gondoktól sikerült megszabadulnia.

Fotó: Profimedia.hu – Red Dot

Formásabb alak, lépésről lépésre!


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X