Főoldal > AKTUÁLIS > Újra itt a Tánciskolák Éjszakája!

Újra itt a Tánciskolák Éjszakája!

éjszakamozgástánc
0

Írta:

Ismerd meg és kóstolj bele a különféle táncstílusokba, hiszen megint lesz Salsa, Hip-Hop, Hastánc, Argentin Tangó, Chachacha, Samba, Modern Tánc, Boogie-Woogie, Dance Aerobik, Fit-Dance, Showtánc, Angol keringő, Bécsi keringő, Tangó, vagy a mostanság oly népszerű Zumba és Reggaeton! Továbbá idén először lesz lehetőség kipróbálni a Rúdtáncot és a gyermekek sem maradnak táncoktatás nélkül. A Tánciskolák […]

Ismerd meg és kóstolj bele a különféle táncstílusokba, hiszen megint lesz Salsa, Hip-Hop, Hastánc, Argentin Tangó, Chachacha, Samba, Modern Tánc, Boogie-Woogie, Dance Aerobik, Fit-Dance, Showtánc, Angol keringő, Bécsi keringő, Tangó, vagy a mostanság oly népszerű Zumba és Reggaeton! Továbbá idén először lesz lehetőség kipróbálni a Rúdtáncot és a gyermekek sem maradnak táncoktatás nélkül.

A Tánciskolák Éjszakája lehetőséget kínál, hogy táncoktatásokban részesülj, kipróbálhass különféle táncstílusokat egyetlen éjszaka leforgása alatt, megízlelhesd a tánciskolák pörgő hangulatát, megtekinthess profi táncbemutatókat, 30-40-vagy akár 50%-os tánctanfolyam-kedvezményekre tehess szert, ismerkedj, barátkozz, hogy jól érezd magad!

Sőt, most először a rendezvény záróakkordjaként Budapest szívében, a Silenus Pub-ban rendezett Afterparty keretében találkozhatsz mindazokkal, akik hozzád hasonlóan szeretnek táncolni, imádják az életet, a bulit, a showt. Élvezheted többek között majd a Tánciskolák Éjszakája házigazdájának Csonka Andrásnak a közreműködését, hazánk kiemelkedő versenytáncosainak előadását, továbbá részt vehetsz a különféle táncstílusok alapjainak elsajátításban, de ha kedved van akár amatőr táncverseny keretében is megmutathatod tudásod.

tanccikk.jpg ()Ne jelentsen számodra akadályt, ha próbálkoztál már különféle táncstílusokkal, viszont még nem jutott idő valamennyire, de akkor se szomorodj el, ha a táncban való jártasságod hiányos, mert ez az éjszaka elindít a parkett ördögévé válás útján.

Kimaradtál a tavalyi programból? Amíg tavaly 23 tánciskola vett részt, közel 1000 embert mozgatott meg, idén országosan már több mint 30 helyszín közül választhatsz.

Néhány vélemény, hogy ízelítőt kapj a hangulatból:

Kedves Szervezők! Szerintem szuper volt! Nagyon tettszett, hogy így egyszerre több féle tánciskolát is megismerhettem. Mindenkinek csak ajánlani tudom! A párommal ezek után elhatároztuk, hogy rendszeresen fogunk járni táncolni!Köszi a szervezést!
Üdvözlettel:Szabó Anna

Nagyon jól éreztem magam az este folyamán. Hastánc és salsa órán voltam. A hastáncra már régóta járok, a salsa viszont újdonság volt számomra. Nagyon megtetszett, így fogok járni a kezdő órákra. Biztosan elmegyek jövőre is, nagyon jó dolog, hogy ilyen programokat szerveznek!!!
Tisztelettel:Barnáné Bacsóka Szilvia

Nagyon jó ötletnek tartottam a tánciskolák éjszakáját. Én már évek óta táncolok, és úgy gondolom, hogy minden embernek kellene egy kis tánc az életébe 🙂 Ez egy nagyon jó alkalom arra, hogy megnézzék, kipróbálják azt a stílust, ami igazán közel áll hozzájuk. Sajnos a kitartó eső miatt nem volt kedvem sok helyre mászkálni, ezért egy iskolában maradtam egész este. Voltak érdeklődők, nagyon jól sikerültek az órák, mind a négyet végigtáncoltam. A kortárs és a törzsi fúziós hastánc a szívem csücske. Természetesen továbbra is látogatni fogom az iskolát, mert nem csak a tánc elképesztő, hanem a tanárok és a közösség is a legjobb. Nagyon remélem, hogy jövőre is lesz tánciskolák éjszakája, és nem fog esni az eső sem! 🙂 Én biztos, hogy ott leszek!
Tangl Edit

A résztvevő tánciskolákat és programjaikat, valamint az afterparty részleteit megtalálod a www.tanciskolak-ejszakaja.hu weboldalon.

Idén lehetőség van Afterparty belépőket nyerni a Facebookon! Keresd a Tánciskolák Éjszakáját a közösségi portálon!

Formásabb alak, lépésről lépésre!


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X