Főoldal > AKTUÁLIS > 63 évesen is elképesztően csinos – Olivia Newton John így csinálja!

63 évesen is elképesztően csinos – Olivia Newton John így csinálja!

diétakukoricameditációráncsztár
0

Írta: and

Olivia Newton John az egyik legjobb példa arra, hogy egy ötödik, vagy immár a hatodik ikszen is túl lévő nő számára sem reménytelen vállalkozás a csinos külső elérése és megtartása, hiszen a Grease csinos sztárja 63 évesen is fantasztikusan néz ki! A titok pedig elsősorban talán nem a jó génekben, de nem is a plasztikában […]

Olivia Newton John az egyik legjobb példa arra, hogy egy ötödik, vagy immár a hatodik ikszen is túl lévő nő számára sem reménytelen vállalkozás a csinos külső elérése és megtartása, hiszen a Grease csinos sztárja 63 évesen is fantasztikusan néz ki!

A titok pedig elsősorban talán nem a jó génekben, de nem is a plasztikában rejlik, hiszen a színésznő korábban kijelentette: fiatalító műtétek helyett inkább szeretne többet relaxálni, helyesen étkezni, sokat mozogni, és mindent egybevetve szépen megöregedni.

Ám úgy tűnik, az öregedés még a hatodik iksz felett sem fenyegeti a hírességet, de külföldi oldalak szerint ezért sokat is tesz. Ami a diétáját illeti, Olivia nem fogyaszt kukoricát, sem búzát, de gyermekkora óta eszik rozskenyeret, valamint friss, vitamindús zöldségeket és gyümölcsöket. Emellett kalciumtablettát is szed, a csontritkulás megelőzése végett.

Ami szinte ránctalan arcbőrét illeti, a csinos sztár elmondása szerint nem hanyagolja el a ránctalanító krémek használatát, és minden este alaposan lemossa a sminkjét, majd gondosan hidratálja a bőrét.

Olivia ma már jól tudja, hogy szervezete mellett lelki egyensúlyára is nagyon figyelnie kell: miután 1993-ban megküzdött a mellrákkal, megtanulta, milyen fontos a belső harmónia. Elsajátított néhány meditációs technikát, illetve megszerette a jógát is. Később pedig rájött, hogy miután pihenteti egy kicsit a hétköznapok során olykor túlterhelt elméjét, könnyebben meg tudja őrizni jókedvét, fiatalságát és fittségét is.

Ez utóbbit elmondása szerint leginkább hosszú sétáinak köszönheti. „Mindegy, hogy a futópadon gyalogolok, a kutyáimmal sétálok a parton, vagy a férjemmel járunk egyet vacsora után – szerintem egy kiadós séta a legjobb öregedés elleni csodaszer, és ami a legjobb benne, hogy teljesen ingyenes!” – nyilatkozta korábban Olivia, aki egyébként a lépcsőn is felszalad, ha épp nem cipel nehéz csomagokat. Ezt szeretnénk mi is elmondani magunkról 63 évesen!

Olivia kedvencei:

Bár a nassolnivalóknak általában ellenáll, olykor szívesen kényezteti magát egy szelet fehér toast pirítóssal, vagy egy két kocka étcsokival. Ha pedig épp le akar dobni néhány kilót, kevesebb szénhidrátot fogyaszt, és megpróbál többet mozogni. De az ilyesmit sosem veszi túl komolyan.

Fotók: Profimedia – Red Dot

A Novorin orrcsepp használata a mindennapokban

Top 6 zsírégető étel


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X