Főoldal > AKTUÁLIS > Anorexiás? Íme az igazság a sikeres modell diétájáról!

Anorexiás? Íme az igazság a sikeres modell diétájáról!

aerobicanorexiafogyókúrasztár
0

Írta: and

Talán te is olvastad valamelyik népszerű sztármagazinban, hogy Gisele Bündchen néhány éve Bridget Moynahantől hódította el kedvesét, Tom Brady-t, akivel immár házasok és van egy kisfiuk is. Nos, Bridgetnek is született egy kisfia a férfitől 2007 augusztusában, de a szakítás, barátai szerint élete addigi legkeményebb próbatételének bizonyult: depresszióval és anorexiával is küzdött. Mivel alig evett, […]

Talán te is olvastad valamelyik népszerű sztármagazinban, hogy Gisele Bündchen néhány éve Bridget Moynahantől hódította el kedvesét, Tom Brady-t, akivel immár házasok és van egy kisfiuk is. Nos, Bridgetnek is született egy kisfia a férfitől 2007 augusztusában, de a szakítás, barátai szerint élete addigi legkeményebb próbatételének bizonyult: depresszióval és anorexiával is küzdött.

Mivel alig evett, és minden szabad percét az edzőteremben töltötte, a barátok és ismerősök rettenetesen aggódtak Bridgetért. Egyesek szerint a vékony híresség a mai napig sem szabadult meg étkezési rendellenességétől, ám a modell-színésznő szerint ez csak egy újabb pletyka, amit rosszakarói terjesztenek róla.

„Nagyon egészséges életet élek. Tudatosan étkezem, az egyensúly az alapvető kulcsa mindennek” – árulta el a Szex és New York, az Eli Stone, A hatodik kapocs és a Zsaruvér című sorozatokból is ismert sztár. Majd hozzátette: őt sosem lehet ücsörgésen és nassoláson érni, ehelyett az egészséges étkezésekben, a „rendes” ételekben és a sok mozgásban hisz.

A szemlélet- és életmódváltást alighanem kisfia születése hozta meg Bridgetnél: elmondása szerint a szülés óta még inkább a kiegyensúlyozott és egészséges táplálkozás híve. Sok zöldséget és gyümölcsöt fogyaszt, ezzel együtt kerüli a tartósított ételeket és a cukrot is – utóbbit szerencsére nem is nagyon kívánja.

Ami pedig a mozgást illeti, a Fegyvernepper, az Én, a robot, a Szerelem a végzeten és a Sakáltanya című filmekben is játszó, 40 éves Bridget aerobikra, valamint kardio- és rezisztencia edzésre jár. Ez utóbbi célja nem a fogyás, hanem az erő- és izomtömeg növelése.

A rezisztencia edzés tulajdonképpen olyan gyakorlatok összességét jelenti, melyek során az izmok összehúzódását úgynevezett „külső ellenállással” érhetjük el. Ezt a külső ellenállást kiválthatják például súlyzók, vizes palackok, téglák, de akár a saját testsúlyunk is. A gyakorlatok ismétlésével pedig nemcsak erőnket és izomtömegünket növelhetjük, hanem testünk is feszesebb lehet, és állóképességünk is javulhat.

Bridget tippje:

„Imádom a kardiót, mert ezzel az edzéstípussal rengeteg kalóriát elégethetek, méghozzá gyorsan. Ha viszont nincs időm erre, cipelem magammal a kisfiamat. Ez önmagában is egy kiadós edzés!” – árulta el.

Fotó: Profimedia – Red Dot

A Novorin orrcsepp használata a mindennapokban

Top 6 zsírégető étel


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X