Főoldal > AKTUÁLIS > Ezért fogyott le az X-Faktor csinos mentora!

Ezért fogyott le az X-Faktor csinos mentora!

anyaságbetegségdiétaerőtlensztárvékony
0

Írta: and

Dannii Minogue-ot sokáig csak Kylie kishúgaként emlegettük, mostanra viszont már számos dolgot tett le ő is az asztalra: énekesnőként, divattervezőként, modellként és az X-Faktor brit szériájának mentoraként, illetve sztáranyukaként is hírnevet szerzett magának. Ezek után azt gondolhatnánk, szinte kötelező volt számára kisfia, Ethan születése után gyorsan leadni a terhessége alatt felszedett pluszkilókat, ám ez nem […]

Dannii Minogue-ot sokáig csak Kylie kishúgaként emlegettük, mostanra viszont már számos dolgot tett le ő is az asztalra: énekesnőként, divattervezőként, modellként és az X-Faktor brit szériájának mentoraként, illetve sztáranyukaként is hírnevet szerzett magának.

Ezek után azt gondolhatnánk, szinte kötelező volt számára kisfia, Ethan születése után gyorsan leadni a terhessége alatt felszedett pluszkilókat, ám ez nem valamiféle szigorú diéta vagy sok mozgás miatt ment nála gyorsan végbe, hanem egy komoly rendellenesség miatt.

„Leállt a pajzsmirigyem, és vakbélgyulladást is kaptam” – árulta el a 39 éves Dannii. Majd hozzátette: a pajzsmirigyével kapcsolatos probléma miatt elméletileg híznia kellett volna, de ő azon kevesek közé tartozik, akiknél ez a rendellenesség gyors fogyást idéz elő.

„Rengeteg stresszt jelentett számomra, hogy nem tudtam, mi a baj – mesélte egy külföldi lapnak. Majd így folytatta – Nem tudtam aludni, és borzasztóan legyengültem. Ez olyasmi, mint amikor egy autót üzemanyag nélkül próbálunk beindítani.”

Dannii először azt hitte, hogy a szülés, illetve kisfia gondozása miatt érzi magát fáradtnak és nagyon gyengének. „Amikor viszont már az is nehezemre esett, hogy felemeljem a kisbabámat, elgondolkodtam. Éreztem, hogy bár kisgyerekes anyuka vagyok, ennyire nem lehetek kimerült és gyenge” – emlékezett vissza Dannii.

Majd arról is mesélt, mennyire kimerítette őt a folytonos ingázás is, a brit X-Faktor forgatásai és ausztráliai otthona közt. „Amikor bejelentettem, hogy ki akarok szállni, valósággal sokkoltam a producereket. Imádom ezt a műsort, és valószínűleg nem is tudtam volna másképp abbahagyni a munkát, de ez így történt, és most minden erőmmel az anyaságra kell koncentrálnom” – árulta el a sztár.

Dannii azt sem titkolta, hogy betegsége a barátjával, Kris Smith-szel való kapcsolatát is eléggé megviselte, ám végül mindent rendbe tudtak hozni. „Köztük hihetetlen kötelék van, és bevallom, még nagyon sok gyereket szeretnénk” – árulta el.

A csinos ex-mentor azt is elárulta, hogy amint egy kicsit jobban megerősödik, nemcsak a baba projektet indítják be kedvesével, hanem újra elkezdi majd látogatni az edzőtermeket is. A rendszeres mozgás nagyon hiányzik neki, hiszen a jóga és a pilates rajongójaként hozzá volt szokva egész teste átmozgatásához.

Ezen kívül – többek közt híres nővéréhez hasonlóan – ő is szívesen mozgatta át izmait a Power Plate segítségével. Ez a sporteszköz vibráció segítségével bírja munkára a test izmait, sőt, a narancsbőrrel is hatékonyan veszi fel a harcot.

Emellett arról is beszélt, hogy bár korábban az egészséges és kiegyensúlyozott táplálkozás híve volt, a terhessége alatt rászokott a finomabbnál finomabb muffinokra, amikkel azóta is nehezen tud mértéket tartani. Dannii egyébként szívesen sürög-forog a konyhában is: „szerintem én sütöm a világ egyik legfinomabb répatortáját” – mesélte a sajtónak.

Majd hozzátette: rengeteg terve megvalósult már, és számos ötlete lenne most is, de a legfontosabb számára az, hogy ismét egészséges lehessen, így az élet minden területén élvezhesse teendőit.

Fotó: Profimedia – Red Dot

Villámgyors fogyás tablettákkal (x)


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X