Főoldal > AKTUÁLIS > Így őrzi szuper alakját a Miami helyszínelők 44 éves sztárja!

Így őrzi szuper alakját a Miami helyszínelők 44 éves sztárja!

allergiadiétafogyáspaleolit
0

Írta: and

Ha te is számos diétát kipróbáltál, amelyek eredménytelensége miatt már majdnem feladtad a pluszkilók elleni harcot, tanulj Eva LaRue példájából: a Miami helyszínelők sztárja hónapokkal ezelőtt rájött, hogy gyors eredmények helyett egy könnyen betartható, mégis egészséges és eredményeket garantáló étrendet kell találnia. „Minden évben, a Miami helyszínelők forgatásának utolsó 6 hetében meghirdetjük a saját Nagy […]

Ha te is számos diétát kipróbáltál, amelyek eredménytelensége miatt már majdnem feladtad a pluszkilók elleni harcot, tanulj Eva LaRue példájából: a Miami helyszínelők sztárja hónapokkal ezelőtt rájött, hogy gyors eredmények helyett egy könnyen betartható, mégis egészséges és eredményeket garantáló étrendet kell találnia.

„Minden évben, a Miami helyszínelők forgatásának utolsó 6 hetében meghirdetjük a saját Nagy fogyás versenyünket: a stábból mindenki bedob száz dollárt egy kalapba, ami majd a győztesé lesz, és mindannyian fogyókúrázni kezdünk” – árulta el korábban a csinos Eva, aki két éve, egy ilyen diétázási versenynek köszönhetően fedezte fel a paleolit diétát.

Ennek lényege leegyszerűsítve annyi, hogy szinte csak olyan élelmiszerek fogyasztása engedélyezett, melyeket már őseink is ismertek és szerettek. Így a 44 éves színésznő tányérjára is sok friss zöldség és bogyós gyümölcs, sovány húsok, magvak és diófélék kerülnek.

Eva és családja egy ételszállító cégtől rendelik a menüt, így biztosak lehetnek benne, hogy a legzsúfoltabb napokon is egészséges étel kerül a tányérjukra, ráadásul a mennyiségek is előre ki vannak számítva, tehát ezek miatt sem kell aggódniuk.

Bár a diéta ellenzői szerint nem tudhatjuk pontosan, milyen ételeket fogyasztottak őseink, és szervezetünk az eltelt évezredek során már más igényekhez tanult meg alkalmazkodni, Evának más a véleménye: neki annyira bejött a paleolit diéta, hogy már nem is diétának, hanem egyfajta életstílusnak tekinti.

A színésznő nemcsak úgy látja, jó példát mutat a kislányának azzal, hogy egészségesen táplálkozik (nem mellékesen gyermekének sem kell lemondania kedvenceiről, a zabkásáról vagy a krumplipüréről), hanem úgy érzi, több energiája van, és egészségesebb is.

„Pilatesszel, jógával és sok gyaloglással tartom magam formában” – árulta el a szexi Eva, akinek egy-egy fárasztó nap után is marad energiája a mozgásra. Nemrég a súlyzós edzéseket is beiktatta a napirendjébe – ebben könnyebbséget jelent számára, hogy nem kell nagy utat megtennie a konditeremig.

„A férjem berendezett egy mini edzőtermet a garázsunkban, így számomra többé nem kifogás, hogy nem érek rá eljárni sportolni” – nyilatkozta korábban a 44 évesen is szupercsinos sorozatsztár.

Eva kedvenc mozgásformája:

Bár allergiás a lovakra, a sorozatsztár kedvenc szabadtéri sportja a lovaglás: „folyamatosan tüsszögök, de egyszerűen nem tudok elszakadni a lovaktól. Annyira imádok velük lenni, és ez a mozgásforma teljesen kikapcsol” – mondta a szexi sztár.

Fotó: Profimedia – Red Dot

Saliris Resort****superior – Ahol Ég és Föld összeér… (x)

Villámgyors fogyás tablettákkal (x)

(T)egyél a menstruáció előtti panaszok ellen!


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X