Főoldal > AKTUÁLIS > Így őrzi szuper alakját Farkasházi Réka

Így őrzi szuper alakját Farkasházi Réka

diétaharmóniajátékkenyérpilatesterhesség
0

Írta: and

Bár Réka szerencsés alkatnak mondhatja magát, második terhessége után bizony meg kellett küzdenie a rárakódott pluszkilókkal. „Másfél évig, pontosabban majdnem két évig tartott, mire visszanyertem a terhességeim előtti alakomat” – árulta el Réka a Wellness Cafe-nak a Delikát 8 „Főzzön játszóteret” kampány 2011 évi záró sajtótájékoztatóján. Majd hozzátette: az utolsó néhány kiló leadása volt számára […]

Bár Réka szerencsés alkatnak mondhatja magát, második terhessége után bizony meg kellett küzdenie a rárakódott pluszkilókkal. „Másfél évig, pontosabban majdnem két évig tartott, mire visszanyertem a terhességeim előtti alakomat” – árulta el Réka a Wellness Cafe-nak a Delikát 8 „Főzzön játszóteret” kampány 2011 évi záró sajtótájékoztatóján.

Majd hozzátette: az utolsó néhány kiló leadása volt számára a legnehezebb. „Két hónapig nem ettem kenyeret, tésztát, és kerültem a cukros üdítőket. Emellett elkezdtem ismét intenzíven Pilates-re járni. Ezeket a gyakorlatokat addig is lelkesen végeztem, de akkor ismét gyakrabban tudtam az órákon részt venni” – magyarázta. Majd hozzáfűzte, hogy régi alakja visszanyerése talán azért tölti őt el ilyen nagy boldogsággal és büszkeséggel, mert keményen meg kellett dolgoznia az eredményért.

Réka a várandóssága idején igyekezett odafigyelni az ételek ízesítésére is. „A terhesség ebből a szempontból is sokat változtatott rajtam: akkor nagyon ügyeltem arra, hogy kevésbé fűszeresen, illetve kevés sóval fogyasszam az ételeket. A sóval talán azóta is finomabban bánok, de az ízek számomra nagyon fontosak – különösen a friss fűszereket szeretem” – mondta.

A terhessége utáni pluszkilók leadását követően pedig a rendszeres, kiegyensúlyozott táplálkozásra helyezte a hangsúlyt: napi öt-hat alkalommal fogyaszt kis adag ételeket. „Kenyeret délelőtt szoktam enni, délután, illetve este már nem. A húst mellé pedig tészta vagy krumpli helyett inkább salátát kérek. Az étkezésemre ennél jobban nem is kell ügyelnem” – árulta el.

A csinos színésznő és műsorvezető emellett a rendszeres mozgás híve, kedvenc mozgásformája a fent már említett Pilates. „Hetente egyszer járok Pilatesre, de ha többször is sikerül eljutnom, az már nagy boldogság számomra, a gyakorlatokat pedig otthon is végzem. Emellett úgy érzem, a legtöbb anyukához hasonlóan engem is fitten tart a két gyermekem” – árulta el.

Kisfiának és kislányának pedig nemcsak sok-sok játékkal és mozgással teli pillanatot köszönhet, hanem egy folyamatos lelki változást is. „A terhességeim engem is megváltoztattak lélekben, de ez nem egyik pillanatról a másikra történt, hanem folyamatként ment végbe az életemben. Nyolc éve kezdődött, amikor megtudtam, hogy a kisfiamat várom, és azóta is változom, érlelődöm” – tette hozzá.  

Kérdésünkre Réka a belőle áradó harmónia titkát is megpróbálta szavakba önteni. „Valószínűleg szerencsém van, mert olyan emberek vesznek körül, akikkel jól érzem magam, és a hivatásomban, illetve a családomban is megtaláltam önmagam. Műsorvezetőként és színésznőként is gyakran találkozom emberekkel, és bár ezek a pillanatok, élmények akkor talán sokat kivesznek belőlem, mégis úgy érzem, rengeteget is adnak nekem lelkileg. Úgy érzem, a mindennapokban is sok szép és jó impulzus ér, amit utána tovább is tudok sugározni” – mondta Farkasházi Réka.

Villámgyors fogyás tablettákkal (x)

(T)egyél a menstruáció előtti panaszok ellen!

Top 6 zsírégető étel


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X