Főoldal > AKTUÁLIS > Így fogyott le A tetovált lány csinos főszereplője!

Így fogyott le A tetovált lány csinos főszereplője!

alkoholdiétafogyókúrasztár
0

Írta: and

A legtöbb színésznő számára nem ismeretlen kérés, hogy egy-egy új szerep kedvéért adjanak le néhány kilót. Ez volt Noomi Rapace feladata is, akinek A tetovált lány című mozi eredeti, svéd verziójának főszerepéért kellett kimondottan soványra fogynia. A 31 éves színésznő egy interjúban elárulta, hogy ezt a célt szigorú diétával érte el. „Nem fogyasztottam tésztát, kenyeret, […]

A legtöbb színésznő számára nem ismeretlen kérés, hogy egy-egy új szerep kedvéért adjanak le néhány kilót. Ez volt Noomi Rapace feladata is, akinek A tetovált lány című mozi eredeti, svéd verziójának főszerepéért kellett kimondottan soványra fogynia.

A 31 éves színésznő egy interjúban elárulta, hogy ezt a célt szigorú diétával érte el. „Nem fogyasztottam tésztát, kenyeret, burgonyát, sem cukorkákat vagy alkoholt. Csak proteint és zöldségeket vittem be a szervezetembe” – mesélte.

Bár ezzel a kemény diétával átmenetileg tényleg lehetségessé válik a fogyás, az étrend mégsem tartható sokáig, mert a szervezetünknek – a kiegyensúlyozott táplálkozás értelmében – szüksége van a szénhidrátokra, illetve a különböző jó zsírokra is.

naomicikk1.jpg ()Ezért a szakemberek azt javasolják, hogy semmiképp se szokjunk rá tartósan olyan értrendre, mely nem teszi lehetővé ezek fogyasztását. Hiszen nem a koplalásra, hanem az egészséges táplálkozásra és a mértéktartásra helyezve érhetjük el, és őrizhetjük meg alakunkat.

Emellett azt is sokan tapasztaltuk már, hogy csak és kizárólag diétázással nem lehet tartós súlycsökkenést elérni, ahhoz szükség van sportra is, méghozzá a megfelelő mozgásformákkal. Ezzel Noomi is tisztában volt, ezért a kemény diéta mellett szigorú edzésprogrammal is készült a filmre.

Mivel karaktere, Lisbeth vékony, de erős, gyors mozgású lány, és kiváló harcos is, a 163 cm magas színésznő számára a küzdősportok tűntek a legjobb választásnak. Szerb edzőjével 7 hónapnyi kemény munka során sajátította el a különböző harcművészeti technikákat, de leginkább a thai boxra és a kick-boxra koncentráltak.

A híresség ezekkel az edzésmódokkal magas intenzitású, teljes testét átmozgató edzéseken tanulta meg a helyes ütési- és rúgási technikákat, valamint számos, a küzdősportokban ismert és oktatott módszerrel is megismerkedett.

Az edzésekbe pedig annyira belejött, hogy nem elégedett meg a tökéletes, vékony, de sportos alak elnyerésével, hanem ahhoz is ragaszkodott, hogy A tetovált lány forgatása során ne hívjanak dublőrt a harcjelenetekhez, hanem ő vehesse fel ezeket is – Noomi szerint a verekedések felvétele volt a legjobb móka a forgatás során.  

Fotó: Profimedia – Red Dot

Curver Grand Chef ételtartó (x)

Fedezze fel a powerfruit erejét!

Kavard fel a port és nevess!


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X