Főoldal > AKTUÁLIS > Így marad csinos és fitt a szexi énekesnő, Alicia Keys!

Így marad csinos és fitt a szexi énekesnő, Alicia Keys!

diétafogyókúrasztár
0

Írta: and

Alicia Keys életében jó néhány éve jelentős szerepet kapott az egészséges táplálkozás. A sikeres énekesnő még kislányként, 12 évesen beszélgetett el a helyes étkezés és az egészséges ételek fontosságáról egy kedves barátja apukájával, és elmondása szerint ez egy életre mindent megváltoztatott nála. A Grammy-díjas sztár hosszú évek óta vegetáriánus: sem húst, sem tejtermékeket nem fogyaszt, […]

Alicia Keys életében jó néhány éve jelentős szerepet kapott az egészséges táplálkozás. A sikeres énekesnő még kislányként, 12 évesen beszélgetett el a helyes étkezés és az egészséges ételek fontosságáról egy kedves barátja apukájával, és elmondása szerint ez egy életre mindent megváltoztatott nála.

A Grammy-díjas sztár hosszú évek óta vegetáriánus: sem húst, sem tejtermékeket nem fogyaszt, sőt, gyorséttermi kosztot sem. Inkább olyan ételeket választ, melyek nemcsak egészségesek, hanem jól is érzi magát a fogyasztásuk után – kedvencei például a mandulatej, a spenót és a grillezett halak.

Alicia tehát olyan étrendet igyekszik összeállítani, melyben egészséges és finom falatok szerepelnek, és persze a rendszeres étkezésre és a mértéktartásra is figyel – ezért vált be több sztárhoz hasonlóan neki is Harley Pasternak 5 faktoros diétája.

Ennek értelmében a híresség napi öt étkezés során viszi be szervezetébe a rostokat és ballasztanyagokat, fehérjéket, sok vizet, kevés zsírt és szénhidrátot. „Harley étrendjével nem a koplalás, hanem az egészséges életmód kerül a középpontba, így te sem fogod azt érezni, hogy le kellene mondanod azokról a dolgokról, amiket szeretsz” – mondta Alicia.

aliciacikk1.jpg ()

 

A galéria megtekintéséhez kattints a képre!

Majd így folytatta: „Ha egyszer elkezded, nem tudsz majd lemondani arról, hogy a lehető legjobban érezd magad, illetve, hogy remekül nézz ki, és hogy úgy is élj” – mondta a csinos sztár, aki minden héten engedélyez magának egy olyan napot, amikor nem ragaszkodik étrendjéhez, és ilyenkor szívesen kedvez magának.

A szexi világsztár legnagyobb gyengéje a frissen sült fehér kenyér, aminek olykor nem tud ellenállni. Ám pontosan tudja, hogy nem fogyaszthatja mértéktartás nélkül kedvenc finomságát, és ha többet evett belőle, hamarosan az edzőterem felé veszi az irányt.

Alicia minden héten legalább 4-5 alkalommal látogatja a konditermet. Személyi trénerével, Josh Zitomerrel főként hasizmait és combjait formálják, de nem feledkeznek meg a kardióról sem: ilyenkor az énekesnő az evezést, a biciklizést vagy a futópadot választja.

A világsztár egyébként a futás szerelmese: elmondása szerint azért ez a kedvenc mozgásformája, mert nemcsak mentálisan, hanem fizikailag is erősebbé teszi, emellett úgy érzi, futás közben teljesen ki tud kapcsolni.

Az énekesnő egyébként szívesen fut olyankor, ha kint forróság van, mert ilyenkor ez a mozgásforma még több erőt és koncentrációt kíván meg. „Emellett azért is szeretem, mert ilyenkor egyedül lehetek, és ez nagyon fontos számomra” – tette hozzá Alicia Keys. 

Alicia tippje:

Hallgass zenét edzés közben! Így könnyebbnek érezheted a feladatokat, és semmi sem tűnik majd olyan monotonnak. Alicia zenelejátszóján többnyire Jay-Z, Bob Sinclair, Roy Ayers, Biggie és az MGMT számai szólnak sportolás közben.

Fotók: Profimedia – Red Dot

Curver Grand Chef ételtartó (x)

Fedezze fel a powerfruit erejét!

Kavard fel a port és nevess!


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X