Főoldal > AKTUÁLIS > Így marad szupercsinos a Doktor House sztárja!

Így marad szupercsinos a Doktor House sztárja!

diétafogyókúrajógasztárvegetáriánus
0

Írta: and

A 45 éves Lisa Edelstein fittségét és csodás alakját nők milliói irigylik világszerte, pedig Lisa szerint mindössze annyi a titok, hogy rátalált a számára legmegfelelőbb étrendre és mozgásformára. Méghozzá nem is most, hiszen már harminc éve vegetáriánus. „15 évesen lettem vegetáriánus. Válogatós gyerekként sosem voltam nagy húsevő, és mivel otthon csak kóser ételeket ettünk, az […]

A 45 éves Lisa Edelstein fittségét és csodás alakját nők milliói irigylik világszerte, pedig Lisa szerint mindössze annyi a titok, hogy rátalált a számára legmegfelelőbb étrendre és mozgásformára. Méghozzá nem is most, hiszen már harminc éve vegetáriánus.

„15 évesen lettem vegetáriánus. Válogatós gyerekként sosem voltam nagy húsevő, és mivel otthon csak kóser ételeket ettünk, az ilyen korlátozások után nem volt nehéz számomra egy újabbat beiktatni” – árulta el a színésznő egy interjúban.

Majd hozzátette: akkor döntötte el, hogy nem fogyaszt többé húst, amikor egyszer, álmában csirkét evett, aminek a szárnya és a combja apró emberi karrá és lábbá változott. „És amikor az agyam összekötötte ezeket a dolgokat, soha többé nem vágytam húsra” – mesélte ijesztő és sorsfordító álmáról a sztár.

lisacikk1.jpg ()Lisát egyébként többször kérdezték már arról, nem unja-e a zöldségeket, ám ő fejcsóválva mindig elmondja: imádja a brokkolit, a kelkáposztát a répát, a zöldbabot, a zöldborsót, a fejes salátát és az avokádót.

Kedvenceit nemcsak nyersen fogyasztja szívesen, hanem a konyhában is szeret belőlük összeütni egy-egy tápláló fogást. „Imádok főzni, legszívesebben citromfűlevest vagy vegetáriánus csirkehúslevest készítek. Ez a legjobb orvosság, ha épp nem érzi jól magát az ember” – mondta.

A sorozatsztár alakját sokan irigylik, ám nemrég elárulta, hogy ő nem volt mindig ilyen büszke idomaira. „Elég későn változott a testem, 19 évesen. Ekkor 6 hónap alatt 36-osra kellett cserélnem a nullás méretű ruháimat” – árulta el. Majd hozzátette: a túl gyors változás miatt nem tudta, mit is kezdjen új alakjával, ezért gyűlölni kezdte.

Évekig tartott, mire el tudta fogadni nőies vonalait, ám amikor ez megtörtént, már alakja megtartásán kezdett dolgozni – ezt a mai napig az Ashtanga jógával teszi, amit 14 éves korában szeretett meg.

„Minden nap két órán át Ashtanga jógázom. Ilyenkor a testem csak arra figyel, hogy lélegezzek, nyugodt maradjak, elcsendesedjek és leküzdjem a félelmeimet. Ez egyszerre békés és nagy kihívást jelentő elfoglaltság számomra. Egy kicsit kiragad a világ zűrzavarából. És erre a mozgásformára akkor is van, lesz elég időm, ha reggel fél 4-kor kell kelnem” – mondta.

„Ezt a jógatípust otthon is tudom gyakorolni, mert minden jógázó azt gyakorolja, amit az oktatótól korábban megtanult. Új pózt pedig csak akkor tanít nekünk, ha készen állunk rá” – tette hozzá Lisa Edelstein.

Fotó: Profimedia – Red Dot

C-vitaminnal az immunrendszerünkért

Curver Grand Chef ételtartó (x)


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X