Főoldal > AKTUÁLIS > Ezért hízott 7 kilót a Victoria’s Secret szexi angyala, Chanel Iman

Ezért hízott 7 kilót a Victoria’s Secret szexi angyala, Chanel Iman

csinosdiétafogyásfogyókúramodellszexi
0

Írta: and

A Victoria’s Secret modelljeit világszerte nőiesen szexi alakjukról ismerik, ezért biztosan számodra is elképzelhetetlen, hogy a márka bármelyik angyala meghízzon. Chanel Imannal viszont ez történt: a sztár hét kilót szedett fel. A 20 éves szépségről az egyik amerikai magazin írta meg, hogy most többet mutat alatta a mérleg, amit a modell is beismert. „Azért eszem, […]

A Victoria’s Secret modelljeit világszerte nőiesen szexi alakjukról ismerik, ezért biztosan számodra is elképzelhetetlen, hogy a márka bármelyik angyala meghízzon. Chanel Imannal viszont ez történt: a sztár hét kilót szedett fel.

A 20 éves szépségről az egyik amerikai magazin írta meg, hogy most többet mutat alatta a mérleg, amit a modell is beismert. „Azért eszem, hogy hízzak. Abban hiszek, hogy egy nőnek legyen csípője, feneke és combja” – indokolta súlygyarapodását a gyönyörű híresség.

Chanel Iman azt sem titkolta el, hogy étrendjén is változtatott: a steaktől a krumplipüréig mindenféle kalóriadús táplálékot elfogyaszt, amitől néhány pluszkilót remél. Tudja, hogy sokan irigylik vékonysága miatt, ám hangsúlyozza: a látszat ellenére nincs könnyű dolga, ha saját magának is tetszeni szeretne.

chanel1.jpg ()„Számomra ez elég nehéz, mivel nagyon vékony alkatú lány vagyok. Jó pár kilót fel kell még szednem, és sokat kell edzenem ahhoz, hogy izmosabb lehessek. Imádom a nőies vonalakat, szerintem egy nő attól lesz szexi” – mondta a szépség.

Iman sok időt tölt az edzőteremben, hiszen a pluszkilókat nem zsírpárnák, hanem szépen magára épített izmok formájában szeretné elérni, ennek érdekében pedig kardiózás után elsősorban súlyzós gyakorlatokat végez.

Justin Gelband, a Victoria’s Secret modellek személyi edzője is tisztában van a 20 éves szépség terveivel, és mivel minden lánnyal külön-külön foglalkozik, neki is segít céljai elérésében. A sztártréner a kemény edzésekben hisz, vagyis abban, hogy minél intenzívebb az edzés, és minél magasabban marad a pulzusszám, annál látványosabb eredményeket lehet elérni.

Justin fontosnak tartja, hogy a pulzusszámot kardio mozgással növeljék az edzés elején, ami lehet például futás. Ezt követően a modellek lábára kis súlyokat erősítenek, azokkal végeznek guggolást, kitörést, vagy lépcsős gyakorlatokat.

A sztáredző minden héten 3-4 alkalommal mozgatja át a modelleket, akik a 45-75 perces edzések során nem unatkoznak. Hiszen nemcsak hogy sok gyakorlatot kell elvégezniük, hanem a feladatok mindig változatosak is, és olykor sokak kedvenc mozgásformáját, a Pilatest is gyakorolják.

Fotó: Profimedia – Red Dot

Itt a Vitálkonyha, teszteld! 


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X