Főoldal > AKTUÁLIS > Így marad topformában a magyar származású hollywoodi sztár

Így marad topformában a magyar származású hollywoodi sztár

diétafogyásfogyókúra
0

Írta: and

Elsa Pataky nemcsak a filmeseket, hanem rajongók ezreit is levette a lábáról ellenállhatatlan mosolyával, szexi kisugárzásával, és persze tökéletes alakjával. Az anyukája révén magyar származású színésznő mindent meg is tesz azért, hogy megőrizze irigylésre méltó vonalait, ám ez nem jelenti azt, hogy őrült diétákra, vagy akár koplalásra vállalkozna. A 35 éves szépség egy interjúban elárulta, […]

Elsa Pataky nemcsak a filmeseket, hanem rajongók ezreit is levette a lábáról ellenállhatatlan mosolyával, szexi kisugárzásával, és persze tökéletes alakjával. Az anyukája révén magyar származású színésznő mindent meg is tesz azért, hogy megőrizze irigylésre méltó vonalait, ám ez nem jelenti azt, hogy őrült diétákra, vagy akár koplalásra vállalkozna.

A 35 éves szépség egy interjúban elárulta, hogy a makrobiotikus diéta lelkes követője. Ennek értelmében szinte csak feldolgozatlan, szezonális, az adott éghajlaton megtalálható élelmiszereket fogyaszt, például sok nyers zöldséget és gyümölcsöt.

A diéta emellett teljes értékű a bio-gabonafélék, levesek, babok, tengeri algák és halfélék fogyasztását is javasolja, ellenzi viszont a feldolgozott és tartósított élelmiszerek bevitelét. A makrobiotikus étrend egyik lelkes követője, Gwyneth Paltrow például jó ideig nem fogyasztott tejtermékeket, húsféléket, de cukrot sem. Terhességei alatt, illetve azok után viszont kicsit engedékenyebb lett önmagával szemben.

Elsa ez az étrend nem jelenti azt, hogy le kellene mondania kedvenc ételeiről, hiszen tulajdonképpen azokat fogyasztja nap mint nap: zöldségleveseket, barna rizst, párolt halat, brokkolit, salátákat, lencsét, babot, borsót, zabkását és sok friss gyümölcsöt.

elsa2.jpg ()Ha pedig szerepei úgy kívánják, hogy némi plusz izomzatot építsen vékony alakjára, a Queen of Swords és a Snakes on a Plane című filmek sztárja több proteint iktat be az étrendjébe, illetve a súlyzós edzések számát is növeli.

A 161 cm magas sztár a Fast Five című mozira való felkészülés során is így tett, ahol olyan partnerekkel játszott együtt, mint Vin Diesel, Paul Walker, Jordana Brewster és Dwayne Johnson.

Elsa egyébként nem a súlyzós edzéseket, hanem a Pilates és jóga órákat szereti leginkább. Ezeket a fontos díjátadók, illetve forgatások vagy fotózások előtt intenzív kardio gyakorlatokkal egészít ki, például futással, biciklizéssel vagy úszással.

A kitartása és a sport iránti szeretete pedig meghozta számára a várt eredményeket, és nem mellékesen Hollywood egyik legnagyobb szívtiprójának szerelmét: Adrian Brody-val való szakítása után ugyanis összejött a Thor és a Star Trek szexi sztárjával, Chris Hemsworth-szel, akihez tavaly ment hozzá feleségül.

Fotó: Profimedia – Red Dot

Itt a Vitálkonyha, teszteld! 


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X