Főoldal > AKTUÁLIS > Így őrzi mesés alakját a szexi szőkeség, Leelee Sobieski

Így őrzi mesés alakját a szexi szőkeség, Leelee Sobieski

diétafogyókúrasztár
0

Írta: and

Leelee Sobieskiről már rég nem csupán különleges neve miatt beszél a fél világ, hanem azért is, mert a gyönyörű színésznő filmszerepeivel és fantasztikus alakjával is a figyelem középpontjába tudott kerülni. A Közellenségek és a Tágra zárt szemek című mozikból, illetve a Charlie Grace című sorozatból is ismert szépség egy korábbi interjúban elárulta, hogy a terhessége, […]

Leelee Sobieskiről már rég nem csupán különleges neve miatt beszél a fél világ, hanem azért is, mert a gyönyörű színésznő filmszerepeivel és fantasztikus alakjával is a figyelem középpontjába tudott kerülni.

A Közellenségek és a Tágra zárt szemek című mozikból, illetve a Charlie Grace című sorozatból is ismert szépség egy korábbi interjúban elárulta, hogy a terhessége, illetve kislánya 2009. decemberi születése sokat változtatott étrendjén, és persze rajta is.

leelee1.jpg ()Amellett, hogy igyekezett egészségesen és kiegyensúlyozottan étkezni, Leelee nevetve megjegyezte, hogy várandósan jóval kevesebb jégkrémet tud befalni, hiszen a baba túl sok helyet foglal el a pocakjában. Majd hozzátette: leginkább talán nem is kedvenc édességét, hanem a gyömbért kívánja.

„A gyömbér mellett makarónit és sajtot kívántam. Azt hiszem, leginkább a gyerekek kedvenceit akartam falni a várandósságom alatt” – mondta. Majd elárulta azt is, hogy nagy pocakkal sem mondott le a személyi edzőjével való rendszeres találkozásokról, de csak lassan és finoman mozgott, például hosszú sétákat tett.

A művészcsaládba született szőke szépség egyébként is sokkal szívesebben mozog a szabadban, mint az edzőtermekben, és korábban elárulta, hogy azok a férfiak sem jöttek be neki, akiken azt látta, hogy konditermekben gyúrták tökéletesre a testüket.

„Szeretek a tengerparton sétálni, úszni vagy túrázni, és szívesen biciklizem is, de az edzőtermeket valahogy nem bírom. Ahogyan az sem jön be, ha egy pasi az edzőteremben gyúrja ki magát. Jobban tetszik, ha a szabadban izzad le, amikor focizik a haverjaival” – árulta el a bájos sztár.

Leelee divattippje:

A színésznő szeret olykor meghökkentő szereléseket viselni. Szívesen vesz fel például egy régi férfi farmert, amit megbolondíthat egy szexi felsővel, vagy látványos és vagány kiegészítőkkel is. A Wellness Cafe szerint bátran lehet utánozni!

Fotó: Profimedia – Red Dot

Itt a Vitálkonyha, teszteld! 


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X