Főoldal > AKTUÁLIS > Így őrzi mesés vonalait a gyönyörű modell

Így őrzi mesés vonalait a gyönyörű modell

csokidiétakarcsúmodellsport
0

Írta: and

Lily Aldridge alighanem a világ legirigyeltebb lányai közé tartozik, hiszen 2010-ben, 25 évesen eljegyezte őt a Kings of Leon zenekar frontembere, Caleb Followill, és ugyanebben az évben lett a Victoria’s Secret egyik új angyala. A kaliforniai születésű szépségnek eleinte számos modellszerződés és fotózás ellenére is szokatlan volt, hogy fehérneműben mozogjon az emberek előtt, ám elmondása […]

Lily Aldridge alighanem a világ legirigyeltebb lányai közé tartozik, hiszen 2010-ben, 25 évesen eljegyezte őt a Kings of Leon zenekar frontembere, Caleb Followill, és ugyanebben az évben lett a Victoria’s Secret egyik új angyala.

A kaliforniai születésű szépségnek eleinte számos modellszerződés és fotózás ellenére is szokatlan volt, hogy fehérneműben mozogjon az emberek előtt, ám elmondása szerint ehhez később annyira hozzászokott, hogy olykor furcsa volt neki felöltözve állni mások elé.

Nincs is semmi oka arra, hogy elrejtse mesés alakját, hiszen Lily azon szerencsések közé tartozik, akiknek nem kell takargatniuk tökéletes idomaikat. És bár sokak szerint csak elképesztő diétázással tudja megőrizni vonalait, a modell azt mondja, erről szó sincs. Ő inkább kiegyensúlyozottan táplálkozik, és esze ágában sincs fogyókúrázni vagy koplalni néhány kiló mínuszért.

A 26 éves szépség legfeljebb csak a világszerte nagy érdeklődéssel várt Victoria’s Secret fehérnemű bemutatói előtt figyel oda jobban az étkezésre: ilyenkor nem fogyaszt cukrot és a szénhidrátokkal nagyon óvatos.

Máskor viszont szívesen készít akár steaket, vagy krumplipürét is, hiszen nem hisz abban, hogy bármit is meg kellene tagadnia magától. Ehelyett azt vallja, hogy a bevitt pluszkalóriáktól egy-egy kiadós edzéssel kell megszabadulnia.

lily1.jpg ()A csinos Lily hetente három-négy alkalommal izzad az edzőteremben, de az ott végzett gyakorlatokat bármikor szívesen kiegészíti kedvenceivel, a Pilatesszel, a boksszal vagy a kick-boxszal.

A Victoria’s Secret bemutatói előtt pedig még gyakrabban űzi kedvenc sportjait, ezek mellett pedig száz felülést, lábemeléseket és fenékformáló gyakorlatokat is végez az edzőteremben, például több sorozatnyi guggolást.

Lily kedvence

A szépséges modell a többi Victoria’s Secret angyalhoz hasonlóan nagyon szereti a csokoládét. Olykor szívesen kedvez magának egy-két kockányi édességgel, illetve az is előfordul, hogy reggelire csokis protein shake-et fogyaszt.

Fotó: Profimedia – Red Dot

Itt a Vitálkonyha, teszteld! 


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X