Főoldal > AKTUÁLIS > Koplalás, drogok és rock’n’roll: mi az igazság Kate Moss diétájáról?

Koplalás, drogok és rock’n’roll: mi az igazság Kate Moss diétájáról?

diétafogyókúrakoplalássztár
0

Írta: and

Aligha volt a világon modell, aki viselkedésével úgy megosztotta volna a sajtót és a közvéleményt, mint Kate Moss. A brit bulvárlapok által régebben csak „Cocaine Kate”-nek becézett modell drog- és alkoholbotrányairól számos cikk született az elmúlt években, sőt, ő maga sem tett meg mindent azért, hogy elkerülje a balhékat. Kate tavaly azt találta mondani, hogy […]

Aligha volt a világon modell, aki viselkedésével úgy megosztotta volna a sajtót és a közvéleményt, mint Kate Moss. A brit bulvárlapok által régebben csak „Cocaine Kate”-nek becézett modell drog- és alkoholbotrányairól számos cikk született az elmúlt években, sőt, ő maga sem tett meg mindent azért, hogy elkerülje a balhékat.

Kate tavaly azt találta mondani, hogy semmit sem szeret annyira, mint soványságát. Ezzel sokak szerint kiállt a koplalás mellett, és tovább erősítette azokat a hangokat, melyek szerint ő maga is éhezve őrzi vékonyságát.

Ám ahogy a botrányok, úgy ezek a bírálatok is lecsengtek, mióta Kate férjhez ment rocksztár kedveséhez, Jamie Hince-hez, és néhány hónapja láthatóan nemcsak nyugodtabbnak és kiegyensúlyozottabbnak, hanem egészségesebbnek is tűnik.

katecikk1.jpg ()Ennek egyik oka egy külföldi, életmóddal foglalkozó weboldal szerint az, hogy a modell ismét odafigyel önmagára. Ami a táplálkozást illeti, Kate az egészséges hozzávalók mellett a rendszerességre is ügyel.

A nap folyamán kis adag ételeket fogyaszt, de zsíros és sült falatkákat sohasem. Ezeket a 37 éves modell nemcsak egészségtelennek tartja, hanem azt is észrevette, hogy a bőre is zsírosabb és pattanásos lesz ezektől.

A 169 cm magas Kate reggelire általában gyümölcsöt, probiotikus joghurtot és egy szelet teljes kiőrlésű pirítóst eszik, ebédre és vacsorára pedig sovány húst, például grillcsirkét vagy halat sok salátával.

Amikor pedig nassolni támad kedve, a kisgyerekes sztáranyuka sosem falja be a hűtő teljes tartalmát, vagy az otthon talált összes édességet, ehelyett általában gyümölcsöket, vagy frissen csavart gyümölcslét fogyaszt.

A szupermodell a rendszeres mozgást sem hanyagolja el: minden héten legalább négy alkalommal sportol. Egyrészt szívesen fut, a természetben vagy az edzőteremben, másrészt pedig súlyzós gyakorlatokkal, illetve rendszeres jógával őrzi fittségét.

Ezen kívül pedig rúdtáncolni is elkezdett, amit nemcsak azért szeretett meg, mert férjét bármikor le tudja venni a lábáról egy kis bemutatóval, hanem azért is, mert ez a mozgásforma egész testét átmozgatja, és hajlékonyabbá, valamint magabiztosabbá is teszi.

Fotó: Profimedia – Red Dot

Itt a Vitálkonyha, teszteld! 

C-vitaminnal az immunrendszerünkért

Curver Grand Chef ételtartó (x)


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X