Főoldal > AKTUÁLIS > Nagyon lefogyott Demi Moore – ez áll a háttérben!

Nagyon lefogyott Demi Moore – ez áll a háttérben!

diétafogyásfogyókúrakarcsúvékony
0

Írta: and

Talán nincs még egy olyan színésznő Hollywoodban, aki annyira ragaszkodna fiatalságához és vékony, csinos alakjához, mint Demi Moore. Bár a színésznőn nem lehet nem észrevenni, hogy az utóbbi hetek, hónapok során még többet fogyott, új külseje láttán pedig sokan ijedten kérdezgetik, vajon milyen kemény diéta állhat a háttérben. Nos, Demi a jelek szerint azért lett […]

Talán nincs még egy olyan színésznő Hollywoodban, aki annyira ragaszkodna fiatalságához és vékony, csinos alakjához, mint Demi Moore. Bár a színésznőn nem lehet nem észrevenni, hogy az utóbbi hetek, hónapok során még többet fogyott, új külseje láttán pedig sokan ijedten kérdezgetik, vajon milyen kemény diéta állhat a háttérben.

Nos, Demi a jelek szerint azért lett egyre soványabb, mert tönkrement a házassága. A tartós stressz, illetve ha ebből adódóan nem tud enni, könnyen eredményezhet akár komolyabb súlycsökkenést is.

Márpedig valószínű, hogy a sztár nem evett túl sokat az utóbbi időszakban: a pletykák szerint nemrég egy hatórás repülőutat egyetlen szem almával és némi vízzel vészelt át, más ételre és italra rá sem nézett.

Pedig a színésznő azt állítja, sosem tudna koplalással vékony maradni, bár ennek ellentmond, hogy korábban férjét is rávette arra, hogy a sztárok körében népszerű juharszirup diétával adjanak le pár kilót.

demi2.jpg ()Ennek az a lényege, hogy a fogyni vágyó csak egy speciális koktélt – víz, citromlé, juharszirup és cayenne-i bors keverékéből készülő italt – fogyaszthat, ami napi 600 kalóriát jelent.

A diéta pártolói szerint ez remekül méregtelenít és gyors fogyást tesz lehetővé, ám a szakértők mindenkit óvnak ennek a tartós alkalmazásától. Hiszen ez a kalóriamennyiség csak a harmada egy egészséges nő számára ajánlott értéknek, ráadásul azok a vitaminok és ásványi anyagok sem jutnak be a szervezetbe, amit a kiegyensúlyozott és egészséges étkezés garantálna.

Demi viszont azt állítja, minden rendben van vele és a diétájával. Egészségesen táplálkozik, amibe a sok nyers étel és bio hozzávalók mértékkel belefér egy kis tészta és popcorn is, a csokoládéval és az egyéb édességekkel viszont nagyon óvatos.

Ami pedig az edzést illeti, a 49 éves híresség a jóga és a Pilates nagy rajongója. Kedvenc gyakorlatait pedig DVD-ről is lelkesen tudja végezni, ha épp nincs ideje vagy kedve órára menni.

Emellett hetente legalább háromszor kardio edzést is végez, ami nála lehet futás, biciklizés vagy úszás is. Ezeket az edzésmódokat Demi mindig váltogatja, ami nemcsak azért hatékony, mert az izmai így nem szoknak hozzá egy bizonyos terheléshez, hanem azért is, mert így sosem lesz unalmas számára a mozgás.

Fotó: Profimedia – Red Dot

Itt a Vitálkonyha, teszteld! 


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X