Főoldal > AKTUÁLIS > Veszélyes diéta: így őrzi alakját Ashanti

Veszélyes diéta: így őrzi alakját Ashanti

Ashantidiétafogyásvékony
0

Írta: and

Ashantit nem véletlenül nevezik az R’n’B hercegnőjének, hiszen rajongói szerint ezt az elnevezést zenéjével és irigylésre méltó külsejével is kiérdemelte: a gyönyörű sztár csodás alakjához milliók szeretnék hasonlót világszerte. És bár a 31 éves énekesnő az egészséges életmódra esküszik, korábban felröppentek olyan pletykák vele kapcsolatban, hogy gyakran koplal, illetve vonalai megőrzése érdekében a veszélyes diétáktól […]

Ashantit nem véletlenül nevezik az R’n’B hercegnőjének, hiszen rajongói szerint ezt az elnevezést zenéjével és irigylésre méltó külsejével is kiérdemelte: a gyönyörű sztár csodás alakjához milliók szeretnék hasonlót világszerte.

És bár a 31 éves énekesnő az egészséges életmódra esküszik, korábban felröppentek olyan pletykák vele kapcsolatban, hogy gyakran koplal, illetve vonalai megőrzése érdekében a veszélyes diétáktól sem retten vissza.

Ashanti régebben beismerte, hogy kipróbálta a sztárok körében is népszerű juharszirup diétát, melynek értelmében egy hétig csak a víz, citromlé, juharszirup és cayenne-i bors elegyéből készült speciális koktélt fogyasztotta.

A diéta pártolói szerint ez nagyon hatékony fogyasztó és méregtelenítő eljárás, ráadásul csökkenti annak valószínűségét is, hogy a fogyni vágyó megkívánhatja a kalóriadúsabb finomságokat.

Több szakember viszont senkinek sem ajánlja ezt a diétát, mert ez csupán napi 600 kalória bevitelét teszi lehetővé, ami egy egészséges, felnőtt nő számára ajánlott mennyiségnek kevesebb, mint a harmada.

ashanti3.jpg ()

Ashanti egyébként azt állítja, nem szokott rá a diétázásra. Ehelyett az egészséges étkezés és a rendszeresség híve. Ez számára azt jelenti, hogy a napi ötszöri étkezést betartja, és igyekszik alacsonyabb kalóriatartalmú ételekkel helyettesíteni kedvenceit.

„Régóta számolom a kalóriákat, és akik nem ismerik ezt a módszert, meglepődnének, mennyire hatékony” – mondta a sztár egy interjúban. Majd hozzátette: ez önmagában nem elég alakja megőrzéséhez – a rendszeres mozgásra is szüksége van.

Ashanti minden héten számos alkalommal felkeresi az edzőtermet, ahol boksz, tánc, biciklizés és futás közül választva égeti a kalóriákat. Az énekesnő korábban nagyon jó eredményeket ért el futásban, versenyeken is indult, de ma már csak hobbiból űzi egyik kedvenc sportját.

„Ha pedig a személyi edzőmmel sportolunk, 15-20 percnyi hasizmozást követően súlyzós gyakorlatokat végzünk, bokszolunk, majd kardiózunk még egy kicsit” – mesélte a szépséges énekesnő.  

Fotó: Profimedia – Red Dot

Itt a Vitálkonyha, teszteld! 

C-vitaminnal az immunrendszerünkért

Curver Grand Chef ételtartó (x)


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X